Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 44 Heerlen Station - Aachen Hauptbahnhof

Geen verandering in de grootte, 3 mrt 2015 15:01
k
Geldigheid OV-chipkaart
* Men reist in Nederland met Veolia: OV-chipkaart kan worden gebruikt.
* Men reist in Nederland met ASEAG: er is geen OV-chipkaartapparatuur aanwezig in de bus.
** Bij het tonen van een OV-Chipkaart chipkaart aan de chauffeur betaalt men contant het OV-chipkaarttarief (altijd inclusief het basistarief).** Bij een tonen van een Persoonlijke persoonlijke OV-chipkaart en indien u recht heeft op de leeftijdsreductie (vertoon van ID-kaart) betaalt men contant het gereduceerde OV-chipkaarttarief (altijd inclusief het basistarief).** Bij een tonen van een Persoonlijke persoonlijke OV-chipkaart betaalt men contant het OV-chipkaarttarief. (Altijd inclusief het basistarief) minus 20% korting op de totale ritprijs volgens de 'tijds'voorwaarden van het dalurenproduct van Veolia Transport Limburg (ongeacht of het product op de OV-chipkaart staat).
** Het 'stapelen' van de kortingen van leefstijdsreductie en het kortingsproduct is mogelijk zolang men voldoet aan de voorwaarden.
* Men reist grensoverschrijdend (zowel Veolia als ASEAG): men koopt een kaartje bij de chauffeur volgens het 'Übergangstarif'. Dit kaartje kost € 4,80 (enkele reis). Er is geen korting mogelijk.
60.380
bewerkingen

Navigatiemenu