Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dal Voordeel

61 bytes verwijderd, 25 aug 2014 12:39
Aanvullende kenmerken
==Aanvullende kenmerken==
* Dal Voordeel kost 50 euro per jaaren is alleen verkrijgbaar via NS. Bij aanschaf van het nieuwe abonnement in 2011 geldt het eerste jaar een introductietarief van 45 euro.nl
* Dal Voordeel is een doorlopend jaarabonnement. Na het eerste jaar kan maandelijks opgezegd worden.
* Bij het inchecken wordt een instaptarief van 10 euro ingehouden. Bij het uitchecken wordt dit bedrag verrekend met de werkelijke ritprijs.
* Dal Voordeel kan niet op dezelfde OV-chipkaart staan als een studentenreisproduct. Het kan ook niet op een [[NS-Business Card ]] geladen worden.
* Bij de aankoop van dit abonnement kunnen maximaal drie abonnementen [[Kids Vrij]] gratis erbij besteld worden. Met dit abonnement reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee.
* Voor 60-plussers bestaat de mogelijkheid [[Keuzedagen ]] bij te kopen. Voor € 14 (tweede klas) of € 39 (eerste klas) krijgen zij dan zeven vervoerbewijzen waarmee zij op dinsdag, woensdag en donderdag na 9:00 uur op zaterdag, zondag en op feestdagen de hele dag vrij mogen reizen. Deze keuzedagen worden door de reiziger voor de reis als reisproduct op de OV-chipkaart geladen.
==Vergelijking met Voordeelurenabonnement==
ap_users
21.878
bewerkingen

Navigatiemenu