Overleg:Utrecht Centraal

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Ik wil blokjes toevoegen voor de sneltramhaltes, maar omdat er al veel blokjes zijn, gaan de blokjes naast elkaar staan waardoor het een grote chaos wordt? Wie weet een oplossing Bee

Ik heb er dit van gemaakt: [1]. Is dat wat je wilt? --Chauf21 23 jun 2009 18:29 (CEST)

Sprinters naar Rhenen

Als ik op http://www.ns.nl/vertrekstaten/ut5.pdf kijk zie ik dat de Sprinter naar Rhenen om een aantal momenten een andere vertrektijd heeft. Hoe moeten we dit op deze pagina verwerken? Wouter15 (overleg) 20 mei 2017 20:39 (CEST)

Niet? Er staat niet voor niks onder "Let op: bovengenoemde tijden zijn basistijden. Tijden kunnen 's avonds of in het weekend anders zijn. Ook kan het zijn dat er spitstreinen of andere extra treinen rijden. Kijk voor meer informatie op de pagina van de desbetreffende treinserie" immers--Daniel (overleg) 20 mei 2017 20:43 (CEST)

Halte internationale bussen

Deze is al een tijdje geleden naar het Westplein verhuisd, dus aangepast. De verwijzing naar de bushalte voor de treinvervangende bussen heb ik er even uitgehaald.

Probleem is wel dat zo'n beetje alle pagina's van de afzonderlijke internationale buslijnen Utrecht, Centraal (Croeselaan) in de routestrip hebben staan. Ik heb de naam van de halte in de belendende infobox en in de tussenkop even laten staan omdat ik bang ben dat anders de doorverwijzingen over hun theewater gaan. Als dat niet terecht is, pas het aan of meld het me even svp. Nvdw (overleg) 12 apr 2018 19:02 (CEST)