Overleg:Lijn 3 Oosterhout Peperstraat - Berg en Dal Afrika Museum

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Kan er zonder te schreeuwen ook uitgelegd worden waarom dit zo is. Ik gebruik het namelijk ook in voormalige lijn pagina's. --Huibe (overleg) 12 mei 2015 20:28 (CEST)

Bij voormalige lijnpagina's is het niet direct een probleem, maar bij huidige lijnpagina's in de geschiedenis wel. Als een buslijn een station bijvoorbeeld niet meer aandoet, maar je gebruikt de nieuwe code wel in de geschiedenis bij dat station, zal de buslijn ook in het overzicht van lijnen komen die dat station momenteel aandoet. Ik hoop dat dit duidelijk uitgelegd is. Frank (overleg) 12 mei 2015 20:34 (CEST)
Ja, inderdaad wat Frank zegt. Je kan bij lijnpagina's met VLijnInfo rustig die nieuwe sjablonen gebruiken. Maar niet in de geschiedenis van de huidige lijn. Als bijvoorbeeld Nijmegen Lent in de toekomst niet meer wordt aangedaan door lijn 3, blijft die nog wel zichtbaar in het overzicht van lijnen. Regenmaker (overleg) 12 mei 2015 21:33 (CEST)
Zoiets had ik verwacht, maar nu is het duidelijk zonder hoofdletters te gebruiken. --Huibe (overleg) 12 mei 2015 23:33 (CEST)