Overleg:Driebussensysteem

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken

weet iemand de haltes van de service bussen?

Ik heb hier nog wel ergens een oude netkaart waarop in elk geval een deel van de haltes te zien is van lijn 24A/B (die het het langst volhield) maar daar staan uiteraard niet de exacte haltenamen op.
Ooit in het verleden ben ik eens begonnen aan een projectje om op basis van de routebeschrijvingen die destijds verstrekt zijn de lijnen in te tekenen op Google Maps, zodat een beetje zichtbaar wordt hoe de lijnen destijds liepen. Je kon in principe overal uitstappen overigens, ondanks dat er al zo'n beetje op elke straathoek een halte was.--Daniel (overleg) 23 okt 2014 20:38 (CEST)
Inmiddels volledige kaart aan de pagina toegevoegd inclusief alle lijnen en halte locaties, er zitten een paar haltes bij waarvan de locatie en/of haltenaam mogelijk niet kloppen. Op de meeste plekken is in de vorm van minder verkleurde tegels op de straat goed te zien waar de halte tegels voor de haltes hebben gelegen en ben hier grotendeels zelf langs gefietst. Waar niet mogelijk heb ik op google maps gekeken. - Mijn conclusie: verwarrend netwerk, geen wonder dat geen kip het gebruikte. het concept was goed, de uitvoering niet echt. Wilburg22 (overleg) 10 jun 2016 21:21 (CEST)

hier heb de rest: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zHq-rM4WnI6s.kj2ccVJdysk4

voor een of andere reden krijg ik het lijnen tabel niet van de bodem kan iemand helpen?

ja, of je haalt alles weg.