Dienstregeling vervoerregio Limburg 2024

Uit OV in Nederland Wiki
Versie door Julius (overleg | bijdragen) op 3 mrt 2024 om 10:43
Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling vervoerregio Limburg 2023 | Dienstregeling vervoerregio Limburg 2025

Op deze pagina staan alle wijzigingen voor de vervoerregio Limburg die in het dienstregelingjaar 2024 plaatsvinden.

Wijzigingen per 6 januari 2024

Algemeen

  • Alle belbussen zijn opgeheven en in de meeste gevallen vervangen door De Lijn Flex, een groot aantal belbushalten zijn echter wel opgeheven.

Wijzigingen per lijn

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn G1. Deze lijn rijdt van Sledderlo via Genk Station naar Waterschei. Daarna rijdt de bus verder tot Zwartberg Vliegveld via de halte Zenobe Grammestraat. Er wordt 2x/uur gereden en tijdens de spits 4x/uur.

Deze lijn vervangt de Centrumpendel. De route wijzigt lichtjes.

Deze lijn rijdt van Genk Station via het kerkhof naar het Ziekenhuis Oost-Limburg. Deze verbinding kende je vroeger als lijn G2. In het verleden reed hij afwisselend via het Kerkhof en Kattevennen. Vanaf januari 2024 rijdt elke rit van deze lijn via het Kerkhof, maar stopt niet langer aan de Kattevennen. Er wordt altijd 2x/uur gereden.

Deze lijn vervangt de Boulevardpendel. De frequentie op zaterdag wordt verlaagd.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn G4. Lijn 3 rijdt ook grotendeels dezelfde route tussen Genk Gelieren en Bokrijk Domein. Voor het stuk tussen Gelieren en Genk Station kan je lijn 7 nemen. Tijdens de spits wordt er 4x/uur gereden en buiten die tijden 2x/uur.

Deze lijn rijdt tussen Rapertingen Ekkelgaarden en Hasselt Station. Tijdens de spits wordt er 4x/uur gereden en tussen de spitsen 2x/uur. Deze lijn rijdt via het Jessaziekenhuis en Campus Salvator naar het Sint-Martinusplein. Op dat traject wordt er aan verschillende haltes gestopt.

Deze lijn rijdt tussen Kiewit Domein en Alken Bibliotheek. Onderweg stopt hij aan verschillende haltes, waaronder Banneux Kerk, Hasselt Handelsschool en Hasselt IKEA. Daarna rijdt deze lijn verder via Sint-Lambrechts-Herk naar Alken, om daar Alken Kruispunt, Station en Bibliotheek aan te doen. Tijdens de dag neem je hem om het half uur, en tijdens de spits om het kwartier. Deze lijn geeft aansluiting op de IC-trein richting Blankenberge en diverse stads- en streeklijnen ter hoogte van Hasselt Station.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn G5. Deze lijn rijdt de hele dag lang om het half uur.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn G6. Ook rijden deze bussen vanaf Genk Station nog door naar Genk Zuid. Tijdens de spits wordt er 4x/uur gereden en buiten die tijden 2x/uur.

Deze lijn rijdt tussen Godsheide Kerk en Banneux Kempenhof. Onderweg wordt er onder meer gestopt aan de haltes Jessaziekenhuis, Crutzenstraat, Kuringen Kerk en Kanaalbrug. Dan rijdt de bus via Sint Jansheide richting Kempenhof. Tijdens de spits wordt er 4x/uur gereden en tussen de spitsen 2x/uur.

Lijn 6 zorgt voor een snelle verbinding tussen Genk Station en Ziekenhuis Oost-Limburg. Deze lijn vertrekt aan Genk Station en rijdt via de Shopping en Europalaan richting Ziekenhuis Oost-Limburg. Deze lijn rijdt de hele dag lang om het half uur.

Deze lijn rijdt tussen Hasselt Station, de Heilig Hartwijk en Hasselt Gevangenis. Er wordt 2x/uur gereden.

Deze nieuwe lijn rijdt van Genk Station via Gelieren en Wiemsemeer naar Zutendaal Halmstraat. Deze lijn vervangt lijn G4 en G7. In Gelieren verandert de route lichtjes. Na Zutendaal rijdt deze bus niet verder naar Roelen. Deze lijn rijdt de hele dag om het half uur.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 49. Lijn 498 en 499 nemen schoolbediening over.

Deze lijn verbindt Hasselt Station met Stevoort Centrum via Runkst. Tijdens de spits wordt er tussen 2-4x/uur gereden.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 80.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 277.

Deze lijn wordt vereenvoudigd. Er wordt voortaan maar een route gereden, de rest wordt overgenomen door de lijnen 102 tot 109. Er wordt werkdagen overdag 2x/uur gereden. Aan Genk Station zijn er diverse overstappen mogelijk op de stads- en streeklijnen. Ook is er een gemakkelijke verbinding met de IC-trein van en naar Blankenberge.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 27.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor de voormalige lijn 1. In Genk rijdt deze lijn door als lijn X27.

Deze lijn wordt opgesplitst in meerdere schoolbuslijnen.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 487.

Deze lijn wordt opgesplitst in meerdere schoolbuslijnen.

Deze lijn wordt opgesplitst in lijn 267 en 268.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 17a. Deze lijn is ingekort tot Leopoldsburg.

Deze nieuwe lijn vervangt delen van lijn 8 en 302. Er wordt 2x/uur gereden en de route ziet er als volgt uit: er wordt gereden via het Ziekenhuis Maas en Kempen, Bree en Bocholt. In Neerpelt Station geeft deze lijn aansluiting op IC-trein van en naar Antwerpen.

Deze lijn wordt opgesplitst in de lijnen 16, 26 en 197.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 15. Diverse schoolbussen nemen schoolbedieningen over.

Deze lijn wordt opgesplitst in de lijnen 907 tot 909.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van de lijnen 82, 334, 826 of X19.

Deze lijn komt van de voormalige lijn 16. om het uur tussen Bree Busstation en Houthalen Centrum. Onderweg stopt deze lijn ook in Wijshagen, Meeuwen en Peer. In Houthalen heb je bij de John Cuppensplein een aansluiting met lijn 31 via Heusden Ziekenhuis.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 21a. Er wordt voortaan tussen Hasselt en Sint-Truiden 2x/uur gereden. Naar Landen wordt er 1x/uur gereden. Er wordt niet meer via Landen gereden. In landen kan je met de IC-trein naar Blankenberge. Lijnen 215, 216 en 219 geven aanvulling.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 929.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 21.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 42. In Landen heb je een makkelijke aansluiting met de IC-trein van en naar Blankenberge.

Deze lijn wordt geïntegreerd in de nieuwe lijn 31. De schoolbedieningen wordt afgesplitst in de lijnen 196 en 319.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 23a. Er wordt 2x/uur gereden. In Sint-Truiden is er een aansluiting op de trein naar Blankenberge.

Deze lijn wordt geïntegreerd in de nieuwe lijn 31. De schoolbedieningen wordt afgesplitst in de lijnen 313 en 319.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 23. De extra ritten tijdens de spitsen worden overgenomen door de lijnen 232 t/m 239.

Er wordt voortaan naar Maaseik gereden. Bij Maaseik Van Eycklaan is er aansluiting op lijn X27.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 11. Er wordt 1x/uur gereden. Lijn 27 rijdt nu bijvoorbeeld via Opglabbeek, en niet meer via Niel-Bij-As. Voor die traject kan je schoolbussen gebruiken. Tussen Genk en Maaseik stopt de bus in As, Opglabbeek, Louwel, Opoeteren, Neeroeteren, Maaseik, Ziekenhuis Maas en Kempen. Ook zorgt deze lijn aan Genk Station voor diverse aansluitingen op stads- en streeklijnen, ook met de IC-trein van en naar Blankenberge.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 170. Er wordt van Mol naar Beringen via Bale, Olmen, Oostham, Beverlo en Stal. Er wordt niet meer via Pakawipark gereden. Ook worden de uren van deze bus afgestemd op de IC-trein naar Mol en Antwerpen.

Deze lijn wordt opgesplitst in de lijnen 102 en 906.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 52 en 58. Er wordt 2x/uur gereden. In Beringen heb je een aansluiting op diverse buslijnen en de L-Trein van en naar Mol.

Deze lijn wordt opgesplitst in meerdere schoolbuslijnen.

Deze lijn wordt geïntegreerd in de nieuwe lijn 31. De schoolbedieningen wordt afgesplitst in de lijnen 312 t/m 316.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijnen 22, 23, 31.

De route wordt vereenvoudigd. De schoolbedieningen wordt voortaan bediend door schoolbussen. Er werd ook vaker gereden.

Er wordt niet meer via Koersel gereden. De dienstregeling wordt flink uitgebreid en schoolbedieningen wordt overgenomen door lijn 328 en 329.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 90 en 91. Er wordt niet meer naar Tessenderlo en Hulst gereden, maar naar Beringen. De verbinding Tessenderlo - Hulst wordt vervangen door schoolbussen en De Lijn Flex.

Deze lijn wordt opgesplitst in meerdere schoolbuslijnen.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 927.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 22.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 806.

Dit is één van de nieuwe buslijnen uit lijn 45. Deze lijn rijdt elk half uur tussen Hasselt en Maasmechelen Village via Diepenbeek Universiteit, Bewel, Genk Station, Maasmechelen Centrum en Maasmechelen Pauwengraaf. Ook zorgt deze lijn aan Genk Station voor diverse aansluitingen op stads- en streeklijnen, ook met de IC-trein van en naar Blankenberge.

Dit is één van de nieuwe buslijnen uit lijn 45. Deze lijn rijdt elk half uur tussen Hasselt en Maastricht via Diepenbeek Universiteit, Bewel, Genk Station, Zutendaal en Lanaken. Ook zorgt deze lijn aan Genk Station voor diverse aansluitingen op stads- en streeklijnen, ook met de IC-trein van en naar Blankenberge. Tussen de ritten die het volledige traject om het half uur afleggen, vind je op deze lijn ook verkorte ritten tussen Hasselt Station en Genk Station. Hierdoor wordt de verbinding Hasselt – Genk om de 20 minuten gemaakt.

Deze lijn wordt opgesplitst in meerdere lijnen.

Deze lijn wordt opgeplitst in de lijnen 461 t/m 465.

Deze lijn is ingekort tot Peer. Er wordt 1x/uur gereden. De voormalige lijn wordt opgesplitst in meerdere schoolbussen.

Deze lijn wordt geïntegreerd in lijn 29. Lijn 296 en 297 stammen af van deze lijn.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 299. Er wordt 2x/uur gereden.

Deze lijn wordt geïntegreerd in lijn 29. Lijn 297 stamt af van deze lijn.

Deze ingewikkeld buslijn wordt opgesplitst in meerdere schoolbussen.

Er wordt doorgereden naar Maaseik. Er wordt 2x/uur gereden en bij Maaseik Van Eycklaan is er een aansluiting op lijn 44.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 8. Er wordt wel voortaan via Waterschei, Zwartberg, Opglabbeek en Gruitrode naar Bree gereden. Om het half uur neem je de bus, waar dit vroeger om het uur was. Ook heeft deze lijn heeft een trajectaanpassing ondergaan en rijdt niet langer via As. Wel zijn er schoolbussen die As bedient. Deze lijn bevat ook extra verkorte ritten die afgestemd zijn op schooluren tussen Opglabbeek Dorpsplein en Bree Busstation. Ook zorgt deze lijn aan Genk Station voor diverse aansluitingen op stads- en streeklijnen, ook met de IC-trein van en naar Blankenberge.

Deze lijn vervangt een deel van lijn 84. Bussen rijden voortaan elk uur tussen Lommel Station en Hamont Station via Overpelt en Neerpelt. Zo zorgen ze voor een rechtstreekse verbinding tussen Hamont en Achel. Deze lijn geeft ter hoogte van Lommel Kerk ook overstapmogelijkheden op het busaanbod van de VVR Kempen.

Deze lijn wordt opgesplitst in de lijnen 82 en 83. De schoolbediening wordt overgenomen door lijn 827 en 828.

Deze lijn wordt lijn 34. Ook zijn er schoolbussen afkomstig van deze lijn.

Deze lijn wordt lijn 34.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 10.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 10.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 10.

Deze lijn rijdt elke ochtend, avond en woensdagmiddag van Tongeren via Hoeselt, Sint-Huibrechts-Hern, Schalkhoven, Romershoven naar Bilzen Station en Bilzen Schuurhoven.

Deze lijn rijdt van Tongeren via Hoeselt, Bilzen, Munsterbilzen en Zutendaal naar Genk Campus Bret. In Genk kan je ook met deze lijn van Genk Station naar Campus Bret rijden (verkorte ritten).

Deze lijn rijdt van Wiemesmeer via Zutendaal en Munsterbilzen naar Hoeselt Klooster en Hoeselt Grot.

Deze lijn rijdt van Genk via Zutendaal en Bilzen naar Tongeren. Daar stopt de bus aan de scholen, en dit aan de haltes Legioenenlaan, TIO en Sint-Truiderpoort.

Deze lijn rijdt van Leopoldsburg via Heppen, Oostham, Kwaadmechelen, Genendijk en Tessenderlo Kerk. Deze lijn komt van lijn 17a.

Bussen van lijn 155 rijden van Leopoldsburg Station naar Diest Leuvensepoort en stoppen onderweg in Heppen, Oostham, Kwaadmechelen, Genendijk, Tessenderlo, Engsbergen, Deurne en Schaffen. Deze lijn komt van lijn 17a.

Reis met deze lijn ’s ochtends van Diest naar Leopoldsburg Atheneum en Leopoldsburg zelf. Onderweg houdt deze lijn halte in Schaffen, Engsbergen, Tessenderlo Genendijk, Kwaadmechelen, Oostham en Heppen.. Deze lijn komt van lijn 17a.

Met deze lijn reis je in de spits naar Mol. Vertrek met lijn 157 in Diest en ga zo verder naar Schaffen, Engsbergen, Deurne, Tessenderlo, Genendijk, Kwaadmechelen, Oostham, Olmen, Balen. Hierna kom je aan in Mol Station en Mol college.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 184.

Deze lijn is afkomstig van lijn 14.

Deze lijn komt van lijn 8.

Deze lijn is afkomstig van lijn 13.

Deze lijn vertrekt aan Bree Busstation en rijdt naar Hasselt Station via Wijshagen, Meeuwen, Peer, Helchteren, Kiewit en Hasselt Handelsschool.

Deze lijn is afkomstig van lijn 13.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 28.

Deze lijn vervalt zonder vervanging.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 805.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 184.

Deze nieuwe lijn rijdt van Kortenbos Basiliek via Kozen, Alken, Sint-Lambrechts Herk naar Hasselt Station; Ook rijdt er tijdens de spitsuren ook van Kozen naar Hasselt. Elke woensdagmiddag en op andere dagen na de schooluren neem je lijn 215 terug in de andere richting.

Elke ochtend neem je lijn 216 van Alken Station via Sint-Joris naar Kozen. Verder rijdt deze lijn via Kortenaken en Melveren naar Sint-Truiden; Tijdens de spits is deze lijn ideaal om van Kozen naar Sint-Truiden te rijden en terug, ook op woensdagmiddagen en alle andere dagen na de schooluren.

Elke ochtend neem je lijn 219 van Hasselt Station via Alken en Kozen naar Sint-Truiden. Verder rijdt deze lijn naar Landen; Reken tijdens de spits op deze lijn om van Kozen naar Landen te rijden. Tijdens de ochtendspits, elke woensdagmiddag en op andere dagen na de schooluren reis je zo van Landen terug naar Kozen.

Deze lijn rijdt tijdens de ochtend van Sint-Truiden via Zepperen, Ulbeek, Wellen, Kerniel , Jesseren, Overrepen en Piringen naar Tongeren. Elke woensdagmiddag en op alle andere dagen na de schooluren kan je terugreizen naar Tongeren of Sint-Truiden.

Lijn 233 rijdt van Sint-Truiden Europaplein naar Hasp-O Zepperen.

Elke ochtend rijdt deze lijn van Sint-Truiden via Brustem, Rijkel, Hoepertingen, Berlingen, Borgloon, Widooie en Piringen naar Tongeren.

Van Wellen gemeentehuis via Gors-Opleeuw, Kerniel, Jesseren, Overrepen en Piringen naar Tongeren? Neem daarvoor lijn 235.

Deze lijn rijdt van Tongeren Station via Piringen, Overrepen, Jesseren, Kerniel, Wellen, Alken, Ulbeek en Zepperen naar Sint-Truiden Station.

Moet je tijdens de ochtendspits van Tongeren via Piringen, Widooie, Bommershoven, Borgloon, Berlingen, Hoepertingen, Rijkel en Brustem naar Sint-Truiden? Reken dan op deze lijn. Ook kan je elke middag en tijdens de avondspits zo van Sint-Truiden terug naar Tongeren.

De bus rijdt van Tongeren via Piringen, Overrepen, Jesseren, en Kerniel naar Borgloon.

Elke ochtend rijdt lijn 239 van Tongeren Station naar Tongeren PIBO. Deze lijn stopt ook aan Tongeren Sint-Truiderpoort. Elke vrijdagmiddag en op andere dagen na de schooluren rijdt lijn 239 van Tongeren PIBO terug naar Tongeren Station.

Deze lijn is afkomstig van lijn 14.

Deze lijn is afkomstig van lijn 14b.

Deze lijn is afkomstig van lijn 14.

Deze lijn vervangt een schoolbediening van lijn 11. Er wordt van As via Niel-Bij-As, Opoeteren, Neeroeteren en Elen naar Maaseik gereden.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 14.

Deze lijn vervangt een schoolbediening van lijn 11. Je kan deze lijn nemen tijdens de spitsuren. Ze rijdt van As via Niel-Bij-As en Opoeteren naar Genk. Vanuit Opoeteren bedient deze lijn Niel-Bij-As, As, Waterschei en Genk Campus Bret en rijdt daarna verder naar Genk Station.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 14.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 9.

Deze lijn komt van lijn 40.

Deze lijn komt van lijn 302.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 52. Deze lijn zorgt voor ’s ochtends bediening van de Lummen Frederickxstraat naar Hasselt Station en gaat via Heusden, Boekt, Zonhoven en Kiewit Station. ’s Middags en/of ’s avonds wordt in de andere richting gereden.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van de lijnen 52 en 58. Er wordt vanuit Heppen Kerk naar Hasselt Station via Oostham, Koersel, Beringen, Heusden, Zonhoven en Kiewit Station. ’s Middags en/of ’s avonds wordt in de andere richting gereden.

Deze lijn wordt opgesplitst in de lijnen 56, 98 en 982.

Deze lijn wordt geïntegreerd in de lijnen 16, 26, 98 en 269.

Elke ochtend rijdt deze lijn van Genk Station, via Genk College en Campus Bret, naar Waterschei, Hoevenzavel en Zwartberg De Wissel.

Vanuit Genk rijdt deze lijn naar Houthalen Inspirocollege en Helchteren Technische School.

Deze lijn rijdt van Houthalen naar Genk.

Deze lijn brengt je naar het Sint-Jan Berchmansinstituut in Zonhoven en stopt onderweg in Zwartberg en Houthalen.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 23.

Deze lijn rijdt ’s ochtends vanuit Tessenderlo Kerk naar Tervant School via Hulst, Tessenderlo Bewel en Paal. Via Koersel reis je zo verder richting Beringen Station. Elke woensdagmiddag en op de andere dagen na schooluren neem je lijn 328 terug in de andere richting.

Vanuit Beringen Bogaersveld rijdt deze lijn naar Tervant School, en erna gaat het richting de Broedersschool en Campus Russelberg in Tessenderlo. Tussenin stopt lijn 329 in Paal Dorp en Tessenderlo Bewel. Tijdens de spits is deze lijn ideaal om te reizen van Beringen naar Tessenderlo en terug, ook op woensdagmiddagen en alle andere dagen na de schooluren. Bovendien heb je zo in Beringen een makkelijke aansluiting op verschillende buslijnen én de L-trein van en naar Mol.

Elke ochtend kan je vanuit Peer Wauberg via Scholencampus in Peer, Kleine Brogel, Overpelt Ursulinen naar Overpelt Atheneum reizen.

Er wordt tussen Peer Pol Kip en Genk gereden.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 48. Er wordt van Holheide Kerk, via Peer Pol Kip, naar de Scholencampus Peer gereden.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 30.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 90.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 90.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 30.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 46.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 46.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 46.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 46.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 48. Er wordt van Hamont Kerk via Hamont College en Grote Brogel Kiosk naar Peer Pol Kip gereden.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 48. Er wordt van Peer Pol Kip via Grote Brogel Kiosk naar Hamont College gereden.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 48. Er wordt van Hamont Kerk via Grote Brogel met Peer Pol Kip gereden.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 13b.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 61.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 61.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een van de nieuwe schoolbussen van lijn 61.

Deze bus rijdt vanuit Genk via As, Opglabbeek, Gruitrode, Bree, Bocholt en Neerpelt naar Overpelt. Er is een verbinding aan de Ursuilen.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 183.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 44.

Er wordt van Bree Busstation via As, Opglabbeek en Gruitrode naar Genk gereden.

Deze lijn komt van lijn 18a.

Deze lijn komt van lijn 84.

Deze lijn komt van lijn 84.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 28.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 18.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 18.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor een schoolbediening van lijn 18.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 41.

Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 21.

Deze lijn vervalt.

Deze lijn wordt lijn 2.

Deze lijn wordt lijn 1.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 1, 5 en 107.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 2 en 6.

Deze lijn vervalt.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 3, 7 en 426.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 1 en 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 7 en 458.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 1 en 80.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 50, 527 en 528.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 50, 527 en 528.

Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 6.

Deze lijn vervalt.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 4, 5 en 527.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 4 of 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 3 of 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 3 of 4.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 4, 50 of 507.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 4, 7 of 509.

Deze lijn vervalt.

Deze lijn vervalt, maak gebruik van lijn 4, 5 of 527.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 4 of 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 3 of 5.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 3 of 4.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 4, 50 of 507.

Deze lijn vervalt. Maak gebruik van lijn 4, 7 of 509.

De haltes in Stokkem en Lanklaar Kruispent vervalt. Wel werden alle ritten gekoppeld aan lijn 12.

Wijzigingen per 4 maart 2024

Algemeen

  • De halte College in Lanaken wordt hernoemd naar Pyxiscollege Stationsstraat.
  • De halte Langenakkerstraat in Wellen wordt hernoemd naar Loystraat.

Wijzigingen per lijn

De halte Weg naar As in Zutendaal wordt niet meer bediend.

De halte Weg naar Aartschouw in Louwel keert terug in de dienstregeling, maar ter vervanging vervalt de halte Kasteelstraat in Opoeteren.

In Koersel komt de halte Trompetstraat weer terug in de dienstregeling.

In Diepenbeek komt de halte Sint-Servatiusstraat weer terug in de dienstregeling.

In Diepenbeek komt de halte Sint-Servatiusstraat weer terug in de dienstregeling.

De haltes Sparrendal in Lanaken en Weg naar As in Zutendaal worden niet meer bediend.

De halte Overweg 58 in Sint-Huibrechts-Lille wordt weer in de dienstregeling opgenomen.

De halte Weg naar As in Zutendaal wordt niet meer bediend.

De halte Weg naar As in Zutendaal wordt niet meer bediend.

De halte Weg naar As in Zutendaal wordt niet meer bediend.

In Opitter komt de halte Ziepstraat weer terug in de dienstregeling.

De halte Vuntcomplex in Kessel-Lo wordt niet meer bediend.

De halte Tussenstraat en Don Boscostraat in Hechtel worden niet meer bediend.

In Opitter komt de halte Ziepstraat weer terug in de dienstregeling.

De halte Kasteelstraat in Opoeteren wordt niet meer bediend.

In Opitter komt de halte Ziepstraat weer terug in de dienstregeling.

De halte Kasteelstraat in Opoeteren wordt niet meer bediend.

De halte Weg naar Aartschouw in Louwel keert terug in de dienstregeling, maar ter vervanging vervalt de halte Kasteelstraat in Opoeteren.

In Meulenberg wordt het begin- en eindpunt verlegd naar de halte Parochiecentrum. In Houthalen worden de haltes Sint-Jorisweg en Centrum niet meer bediend, maar daarvoor in de plaats wel de halte Korte Hofstraat.

De haltes Sparrendal in Lanaken en Weg naar As in Zutendaal worden niet meer bediend.

Als gevolg van de verplaatsing van het Pyxiscollege wordt de halte Sparrendal geschrapt. Het nieuwe begin- en eindpunt wordt de halte Wijngaardstraat.

In Rummen gaat deze lijn ook stoppen bij de haltes Dorp en Zavelkuil.

In Rummen gaat deze lijn ook stoppen bij de haltes Dorp en Zavelkuil.

De halte Weg naar Aartschouw in Louwel keert terug in de dienstregeling, maar ter vervanging vervalt de halte Kasteelstraat in Opoeteren.

De halte Overweg 58 in Sint-Huibrechts-Lille wordt weer in de dienstregeling opgenomen.

In Hechtel gaat deze lijn ook stoppen bij de halte Klaverstraat.

In Hechtel gaat deze lijn ook stoppen bij de halte Klaverstraat.

In Dilsen gaat deze lijn ook stoppen bij de halte Boslaan.