Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
Geschiedenis
In augustus 2009 ging de concessie Haaglanden over naar Veolia en verviel de koppeling tussen de lijnen 40 en 60. Met ingang van dienstregeling 2010 verviel het gedeelte naar de Houtkade in Leidschenveen en werd Leidschenveen Centrum het eindpunt; het gedeelte Nootdorp - Leidschenveen werd ook van maandag tot zaterdag 's avonds met een taxibusje gereden. Veolia reed deze lijn met de [[MAN Lion's City|MAN Lion's City CNG]] als grote bus en de [[Mercedes-Benz Sprinter]] en [[Volkswagen_Crafter_Volt|Volkswagen Crafter]] als taxibusjes.
Met ingang van de [[dienstregeling 2011]] is lijn 60 opnieuw gewijzigd. De route tussen Leidschenveen en Nootdorp is vervallen. Deze Lijn 60 rijdt vanaf Nootdorp op dat moment door als lijn 62 richting Delft. Het traject naar Leidschenveen is overgenomen door [[Lijn_61_Pijnacker_Gemeentekantoor_-_Den_Haag_Emmy_Belinfantedreef|lijn 61]], die echter niet meer rijdt in de avonden en op zondag.
Met ingang van de [[Wijzigingen concessie Haaglanden streek 2012|11 december 2011]] werd lijn 61 opgeheven en ging lijn 60 weer verder rijden naar Leidschenveen Centrum. Nieuw hierbij is dat er in de avonduren en op zondag niet verder gereden wordt dan Nootdorp Centrum.
67
bewerkingen

Navigatiemenu