Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie GD 2024

447 bytes toegevoegd, 3 dec 2023 19:03
geen bewerkingssamenvatting
* [[Lijn 409 Groningen Centraal Station - Assen Station|Lijn 409 (Groningen - Assen)]]: De vertrek- en aankomsttijden wijzigen. Ook komen in Assen de haltes ''Ter Aardseweg'' en ''Beilerstraat'' te vervallen.
* [[Lijn 417 Groningen Centraal Station - Roden Centrum|Lijn 417 (Groningen - Roden)]]: In de nacht van donderdag op vrijdag en vrijdag op zaterdag worden twee ritten toegevoegd en in de nacht van zaterdag op zondag worden drie ritten toegevoegd. Ook komen de volgende haltes te vervallen: ''Eemsgolaan'' (alleen richting Groninen) en ''Kranenburg'' in Groningen, ''Stadspark'' in Peizermade, ''Moleneind'' in Peize, ''Kastanjelaan'' en ''Turfweg'' in Roden en ''Lijnbaan'' en ''Tolberterstraat'' in Leek.
* [[Lijn 418 Groningen Centraal Station - Gieten P+R|Lijn 418 (Groningen - Gieten)]]: In de nacht van zaterdag op zondag wordt een extra rit aan de dienstregeling toegevoegd, zodat voortaan 1x per uur wordt gereden. Ook komen de volgende haltes te vervallen: ''Thomsonstraat'', ''Hilghepad'', ''Quintuslaan'' en ''Esserweg'' in Groningen, ''Sportpark Esserberg'', ''Dilgtweg'', ''Botanicuslaan'', ''Julianalaan'', ''Hertenlaan'' en ''Rijksstraatweg 279'' in Haren, ''Rijksstraatweg 356'' en ''Hoge Hereweg'' in Harendermolen, ''Rijksstraatweg 136'' in Glimmen, ''Emmalaan'' in Zuidlaren, ''Zuidlaarderweg 20'' in Schuilingsoord en ''Zuidlaarderweg 90'' in Annen.
[[Categorie:Stads- en streekvervoer 2024|GD]]
[[Categorie:Concessie GD (2020-2029)]]
[[Categorie:Dienstregeling Qbuzz|GD]]
ap_users
5.831
bewerkingen

Navigatiemenu