Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2022

98 bytes toegevoegd, 25 jun 2023 00:28
Dienstregeling 2022 SDG
De route wordt verlengd vanaf Nievenheim naar [[Lijn NE1 Dormagen, Bahnhof - Broich|Broich]].
* [[Lijn NE2 Dormagen, Bahnhof - Nievenheim Gesamtschule]]
In Nievenheim wordt de route uitgebreid door een uitgebreide [[Lijn NE2 Dormagen, Marktplatz - Forsthausstraße|lusroute]] te rijdenwaarmee de route van lijn ALT4 wordt overgenomen. Tegelijkertijd wordt de route in het centrum van Dormagen uitgebreid. De ritten gaan voortaan starten bij de halte Kölner Straße en eindigen bij Dormagen Marktplatz.
* [[Lijn NE3 Dormagen, Am Krahnenort - Rheinland Klinikum]]
De route richting Rheinfeld wordt gewijzigd waardoor een lusroute ontstaat. Tegelijkertijd worden de haltes Technisches Rathaus/TOP West, Friedhof en Chempark Tor 14 aan de route toegevoegd.
De route wordt [[Lijn WE1 Dormagen, Marktplatz - Broich|gelijkgetrokken]] aan lijn 883. Hierdoor vervalt de route via TOP west en Hackenbroich die wordt overgenomen door lijn WE3 en wordt in het centrum van Dormagen via de halte Teuschstraße gereden. Tegelijkertijd wordt de frequentie op zaterdag verhoogd van 1x/uur naar 2x/uur en wordt op zaterdag ook voor 15:00 uur gereden. Tijdens het weekend wordt in de avonduren een uur langer doorgereden. Hierdoor eindigt de dienst tijdens het weekend rond 21:00 uur.
* [[Lijn WE2 Dormagen, Nievenheim Gesamtschule - Am Krahnenort]]
Het traject tussen Dormagen Marktplatz en Rheinfeld wordt overgenomen door lijn WE3 en in [[Lijn WE2 Dormagen, Marktplatz - Forsthausstraße|Nievenheim]] wordt de route uitgebreid door een uitgebreide lusroute te rijdenwaarmee de route van lijn ALT4 wordt overgenomen. Tegelijkertijd wordt de frequentie op zaterdag verhoogd van 1x/uur naar 2x/uur en wordt op zaterdag ook voor 15:00 uur gereden. Tijdens het weekend wordt in de avonduren een uur langer doorgereden. Hierdoor eindigt de dienst tijdens het weekend rond 21:00 uur.
* [[Lijn WE3 Dormagen, Am Krahnenort - Hackhauser Straße]]
Deze lijn is ontstaan uit een samenvoeging van de lijnen WE1 en WE2 waarbij de bediening van Hackenbroich wordt overgenomen van lijn WE1 en de bediening van Rheinfeld van WE2. De route in Rheinfeld wordt gewijzigd waardoor een lusroute wordt gereden.
140.672
bewerkingen

Navigatiemenu