Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2019

411 bytes toegevoegd, 29 mrt 2022 09:33
Dienstregeling 2019 SWK
* [[Lijn 053 Krefeld Edelstahlwerk Tor 3 - Willich Siemensring Ost ]]
Deze lijn gaat de verbinding verzorgen tussen Krefeld Stahldorf en Willich Siemensring. De bediening van de haltes Stahlwerk Becker en Nelly-Sachs-Weg wordt overgenomen van lijn SB86. Tevens worden er enkele nieuwe haltes in het zuidwesten van Willich in gebruik genomen. De bediening van de Siemensring wordt overgenomen van lijn 056.
* [[Lijn 055 Krefeld Edelstahlwerk Tor 3 - Willich Knickelsdorf]]
De dienstregeling van enkele scholierenritten wordt gewijzigd. Zo gaat de rit van de halte Jakob-Kaiser-Straße naar de Ulmenstraße voortaan beginnen bij de halte Münchheide. Tegelijkertijd wordt in de ochtendspits een scholierenrit van Münchheide naar Knickelsdorf geschrapt net als een middagrit van de halte Ulmenstraße naar Münchheide.
* [[Lijn 056 Krefeld Edelstahlwerk Tor 3 - Willich Neersen Am Schloss]]
De bediening van de Siemensring in Willich komt te vervallen. De bediening wordt doordeweeks voortaan verzorgd door lijn 053. Op zaterdag gaan er geen ritten meer naar de Siemensring rijden. Tevens worden de haltes Münchheide, Halskestraße en Jakob-Kaiser-Straße niet langer bediend, maar in plaats daarvan wordt gestopt bij de haltes Carl-Friedrich-Benz-Straße, Otto-Brenner-Straße en Hans-Böckler-Straße. Hiermee wordt de bediening van enkele haltes van lijn 071 overgenomen. Als laatste wordt de frequentie in het weekend verhoogd van 1x/2 uur naar 1x/uur.
79.349
bewerkingen

Navigatiemenu