Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
*In de ochtendspits rijdt zowel in als buiten de vakanties een extra rit tussen Mönchengladbach Hauptbahnhof en Waldniel Kirche. Buiten de vakanties rijdt in de ochtendspits een scholierenrit tussen Mönchengladbach Hauptbahnhof en Waldniel Schulzentrum. In de middag rijdt een scholierenrit tussen Hardt Markt en Waldniel Schulzentrum en twee scholierenritten van Waldniel Schulzentrum naar Mönchengladbach Hauptbahnhof. In de ochtendspits en rond het middaguur rijdt een rit buiten de vakanties via de halte Hensenweg.
*Op zaterdag wordt tussen circa 9:00 en 13:00 uur de halte Auf dem Mutzer niet bediend. In de vroege ochtend en tussen circa 15:00 en 19:00 uur wordt de halte Heiligen Weg beperkt bediend.
*Op zondag rijdt de helft van de ritten alleen tussen Mönchengladbach Hauptbahnhof en Hardt Markt. Op zondag na circa 21:00 uur rijden alle ritten met een frequentie van 1x/uur de gehele route. De laatste ritten bedienen niet de halte Auf dem Mutzer. Op zondag wordt voor circa 11:00 uur niet gereden vanaf de halte Auf dem Mutzer maar vanaf Hardt Markt.
== Route ==
140.610
bewerkingen

Navigatiemenu