Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
|lijnnr=U79
|lijncat=79
|dienstregeling=20202021
|buitenland=ja
|land=Duitsland
*In de daluren wordt 6x/uur tussen de haltes Universität Ost en Wittlaer gereden en 4x/uur tussen de haltes Wittlaer en Meiderich Bahnhof.
*Doordeweeks in de vakanties wordt 3x/uur in plaats van 6x/uur gereden tussen de haltes Universität Ost en Düsseldorf Hauptbahnhof.
*In de doordeweekse avonduren wordt tot 21:00 uur 6x/uur gereden tussen de haltes Düsseldorf Hauptbahnhof en Wittlaer en 4 à 6x/uur verder naar Duisburg. Na circa 21:00 uur wordt 4x/uur gereden tussen de haltes Düsseldorf Hauptbahnhof en Wittlaer en 2x/uur tussen de haltes Wittlear en Duissern, dit is tevens de weekend avonddienstregeling.*Op vrijdag- en zaterdagnacht wordt er 2x/uur gereden tussen de haltes Düsseldorf Hauptbahnhof en Wittlaer.
*Op zaterdag wordt 6x/uur gereden tussen de haltes Universität Ost en Wittlaer, 4x/uur tussen de haltes Wittlaer en Duissern en 2x/uur tussen de haltes Duissern en Meiderich Bahnhof. Na circa 20:00 uur wordt de frequentie afgebouwd.
*Op zondag wordt 4x/uur gereden tussen de haltes Düsseldorf Hauptbahnhof en Wittlaer en 2x/uur tussen de haltes Wittlaer en Meiderich Bahnhof.
140.611
bewerkingen

Navigatiemenu