Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 78 Maastricht Station - Liège Gare Léopold

118 bytes toegevoegd, 17 jun 2019 21:14
k
geen bewerkingssamenvatting
=== Dienstregeling ===
* Deze lijn rijdt dagelijks ongeveer 1x/2,5 uur tussen Maastricht en Liège. Doordeweeks rijdt aan het einde van de middag in beide richtingen een extra ritvan Liège naar Maastricht, een extra rit van Maastricht naar Liège en een extra rit van Liège naar Visé.
* De eerste rit naar Maastricht begint in Visé. In de schoolvakanties rijdt deze eerste rit niet. In het weekend rijdt de eerste rit uit Visé op de tijd waarop doordeweeks de eerste ochtendrit van Liège naar Maastricht rijdt.
* De laatste rit uit Maastricht , die vertrekt rond 18:45 uur, eindigt in Visé. Reizigers hebben aansluiting met [[Lijn 140 Liège Guillemins - Visé Place des Déportés|lijn 140]] naar Liège.
* Op schooldagen rijden enkele extra ritten in Hermalle via het ''Cité du Hemlot''. Deze ritten rijden in Visé altijd via de ''Place des Déportés''. Naast deze ritten rijdt in Visé doordeweeks in beide richtingen 's ochtends één rit via de ''Place des Déportés''. In de schoolvakanties geldt dit alleen voor de rit naar Liège. De rit naar Liège heeft op het ''Place des Déportés'' 5 minuten oponthoud. Alle overige ritten die niet in Visé beginnen of eindigen rijden een rechtstreekse route.
* Op schooldagen rijden in de ochtendspits extra ritten van Lanaye naar Liège, van Lanaye naar Visé, van Maastricht naar Liège via het ''Cité du Hemlot'', van Vivegnis naar Visé en van Liège naar Visé.
ap_users
15.708
bewerkingen

Navigatiemenu