Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg categorie:Stads- en streekvervoer 2017

970 bytes toegevoegd, 7 nov 2016 14:56
OVERLEG
= OVERLEG =
'''Ruimte voor vragen en/of opmerkingen.'''
Ik mis de concessie Hoofdrailnet. <br>
Verder vraag ik me af, ondanks dat het geen concessie is, of we ook iets gaan verzinnen voor de internationale busverbindingen die erg in opmars zijn en vaak/ veel wijzigen?
:Voor alle treinseries van het Hoofdrailnet (en de regionale concessies) is, als het goed is, voor 2017 al een treinseriepagina aangemaakt. De tijden op de stations worden pas in de laatste paar dagen voor ingangsdatum van de nieuwe dienstregeling aangepast.
:Ik ben daarnaast zelf geen voorstander van het toevoegen van de internationale busverbindingen aan deze pagina. Hier heb ik twee redenen voor: ten eerste wijzigen die lijnen vaak gedurende het jaar en hebben ze niet een vast moment met grote wijzigingen, zoals in het stads- en streekvervoer wel het geval is. Ten tweede zijn er slechts twee gebruikers die überhaupt deze pagina's toevoegen en bewerken, waardoor de kans op "ruzie" heel klein is. Om dezelfde reden staan de Belgische en Duitse "concessies" ook niet op deze pagina vermeld.
:Ik hoop dat dit je vragen beantwoord. Met vriendelijke groet, [[Gebruiker:Meltrain|Meltrain]] ([[Overleg gebruiker:Meltrain|overleg]]) 7 nov 2016 13:56 (CET)
ap_users
17.254
bewerkingen

Navigatiemenu