Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Oost-Brabant 2016

191 bytes verwijderd, 2 dec 2015 21:01
k
Volans: Niet van toepassing op lijn 306
* [[Lijn 302 's-Hertogenbosch Centraal Station - Tilburg Centraal Station|Lijn 302 ('s-Hertogenbosch - Tilburg)]]: Op zondagochtend vertrekt de eerste rit voortaan om 08:03 vanuit Waalwijk naar 's-Hertogenbosch, zodat er vroegere reismogelijkheden ontstaan.
* [[Lijn 305 Oss Centraal Station - Eindhoven Station|Lijn 305 (Oss - Eindhoven)]]: In Uden gaat deze lijn voortaan via de Lippstadtsingel en Volmolenweg rijden, de route van lijn 157. Op deze route wordt een nieuwe halte ''Velmolenweg'' geplaatst ter vervanging van de oude halte. Daarnaast gaat deze lijn in Uden via het Bernhoven Ziekenhuis rijden, omdat op de A50 een speciale afslag voor de bus is aangelegd. De tijdelijke halte ''Rondweg'' komt hiermee te vervallen. In de vroege ochtend is een extra rit van Veghel naar Oss toegevoegd.
* [[Lijn 306 Uden Busstation - 's-Hertogenbosch Centraal Station|Lijn 306 ('s-Hertogenbosch - Uden)]]: In Uden gaat deze lijn voortaan via de Lippstadtsingel en Volmolenweg rijden, de route van lijn 157. Op deze route wordt een nieuwe halte ''Velmolenweg'' geplaatst ter vervanging van de oude halte. Daarnaast gaat deze lijn in Uden via het Bernhoven Ziekenhuis rijden, omdat op de A50 een speciale afslag voor de bus is aangelegd. De tijdelijke halte ''Rondweg'' komt hiermee te vervallen. In Schijndel is de halte ''De Beemd'' definitief in de dienstregeling opgenomen.
=== Schoolbussen ===
ap_users
86.637
bewerkingen

Navigatiemenu