Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 91 Apeldoorn Station - Arnhem Centraal Station

61 bytes toegevoegd, 3 dec 2014 22:04
geen bewerkingssamenvatting
== Dienstregeling ==
De bus rijdt tweemaal per uur. In de ochtendspits worden op van maandag tot en met vrijdag buiten de vakantieperiodes twee toegevoegde ritten in beide richtingen gereden. Ook zijn rijden er vanaf 14:00 twee tot 16:00 vier uur 's middags een aantal ritten van Apeldoorn naar Arnhem en is er één extra rit van Arnhem naar Apeldoorn in de middagspits. Na negen uur 's avonds wordt in Apeldoorn via het Gelre Ziekenhuis gereden. Doordeweeks rijdt de laatste rit vanuit Arnhem niet meer via het Gelre Ziekenhuis. In het weekend rijden de laatste twee ritten vanuit Arnhem niet meer via het Gelre Ziekenhuis.
== Route ==
Per [[Concessie Veluwe 2013|9 december 2012]] ging in de ochtendspits in beide richtingen één extra rit rijden. Van maandag- tot en met zaterdagavond werd in Apeldoorn voortaan via het Gelre Ziekenhuis gereden en vanaf [[Concessie Veluwe 2014|15 december 2013]] ook op zondagavond.
Op [[Concessie Veluwe 2015|14 december 2014]] is de halte Apeldoorn, TNO hernoemd naar Apeldoorn, Laan van Westenenk, halte Apeldoorn, Achmea hernoemd naar Apeldoorn, Laan van Malkenschoten en Apeldoorn, Laan van Westenenk hernoemd naar Apeldoorn Vlietweg. Ook zijn er 's middags extra spitsritten gekomen in beide richtingen. Deze ritten werden overgenomen van lijn 231.
== Voormalige route(s) ==
29.323
bewerkingen

Navigatiemenu