Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Daniel

1.341 bytes toegevoegd, 3 feb 2014 00:15
Wijzigingen concessie DAV-gebied 2014
::::Het gaat hier ook om de onderhoudbaarheid, want het is nu al amper nog bij te houden of iets een wijziging is of niet--[[Gebruiker:Daniel|Daniel]] ([[Overleg gebruiker:Daniel|overleg]]) 2 feb 2014 22:10 (CET)
:::::Onderhoudbaarheid? Het hele wezen van een wiki is toch dat meerdere personen eraan werken - hoe kan onderhoud dan een issue zijn, je hoeft het toch niet allemaal in eigen persoon bij te houden? Bovendien communiceert Arriva deze wijzigingen toch echt zelf. Als de interne informatie mij meldt dat de wijzigingen al van kracht zijn (voorbeeld: het stoppen van lijn 87 bij halte Oostendam sinds september 2013, ook in de wiki aangepast voordat het in de tabellen of de reisinformatie stond) dan is dat voor mij reden genoeg (en een kleine moeite) om de pagina te wijzigen. Of moet ik voortaan eerst bewijsstukken overleggen? Je hoeft toch ook die oude busboekjes niet in te zien die ik of een van de anderen hier in de wiki heb verwerkt?
 
:::::Nogmaals en voor de laatste keer, de tabellen op arriva.nl die jij gebruikt voor de DAV-lijnpagina's bevatten verouderde informatie. De haltenaam Cannenburchstraat wordt alleen daar nog gebruikt om redenen die ik niet kan verklaren. Ik passeer deze halte bijna dagelijks en er staat echt P+R Beverwaard op de borden, in het busboekje, in de reisinformatie, zelfs in de Albatros (die ik nota bene voor mijn snufferd heb!). Is het nu echt zo'n groot probleem om op mijn waarnemingen en informatie te vertrouwen? [[Gebruiker:Nvdw|Nvdw]] ([[Overleg gebruiker:Nvdw|overleg]]) 2 feb 2014 23:15 (CET)
== Verdeling Utrecht ==
ap_users
1.411
bewerkingen

Navigatiemenu