Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Arnhem - Nijmegen 2012

151 bytes toegevoegd, 7 okt 2013 18:39
Wijzigingen per lijn per 11 december 2011
==Wijzigingen per lijn per 11 december 2011==
Te Arnhem wijzigen de vertrektijden van de bussen; met name 's avonds en op zondag. Dit in verband met de opening van de nieuwe perrontunnel waardoor de looptijd richting bus fors korter wordt. De meeste laatste bussen vertrekken voortaan om 0:09, acht minuten eerder dan gebruikelijk.Verder waren er vooral in de regio Nijmegen enkele kleine wijzigingen ten opzichte van de [[Concessie Arnhem - Nijmegen 2011|vorige dienstregeling]]. 
* [[Lijn 7 Nijmegen Brabantse Poort - Heilig Landstichting Museum Orientalis|Lijn 7: Nijmegen Brabantse Poort - Heilig Landstichting]]: de vakantiedienstregeling van lijn 7 komt te vervallen. Lijn 7 gaat op maandag tot en met zondag overdag tweemaal per uur doorrijden naar het Afrika Museum in Berg en Dal. De andere ritten overdag rijden voortaan niet verder dan Brakkenstein. Tot negen uur 's ochtends en de gehele avond door blijft lijn 7 Heilig Landstichting als eindpunt behouden. De eindhalte werd hernoemd van Museum Orientalis naar de Sionsweg. Een nieuwe halte Museum Orientalis verscheen dichterbij het museum op de route naar het Afrikamuseum.
* [[Lijn 8 Nijmegen Hatert - Berg en Dal Groot Berg en Dal|Lijn 8: Nijmegen Hatert - Berg en Dal]]: de vakantiedienstregeling van lijn 8 komt te vervallen.
16.108
bewerkingen

Navigatiemenu