Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 86 Den Haag Leyenburg - Schiedam Station Centrum

199 bytes toegevoegd, 6 aug 2013 00:09
geen bewerkingssamenvatting
Sinds Veolia de [[Concessie Haaglanden streek|concessie Haaglanden Streek]] overnam in augustus 2009 waren de bussen in de ochtendspits op het traject Naaldwijk - Schiedam en in de avondspits op het traject Schiedam - Naaldwijk overvol. Voorheen reed Connexxion met Interliners, die meer mensen konden meenemen dan de MAN Lion's City CNG-bussen die Veolia Transport gebruikt.
Na vele klachten en bemoeienis van de Westlandse politiek rijden er in de ochtendspits, tussen 07:00 uur en 08:00 uur elk kwartier, op het traject Naaldwijk - Schiedam en in de avondspits, tussen 16:00 uur en 18:00 uur elk kwartier, op het traject Schiedam - Naaldwijk, touringcars van onder andere BAB-Vios, Nooteboom Tours, Westlandbus en de touringcar van voetbalclub Westlandia. Een dienstregeling van de touringcars is niet bekend en deelt Veolia Transport ook niet.
 
 
== Toekomst ==
Deze lijn is kanshebber om Randstadnet te worden en zou tevens mogelijk worden verlengt naar [[Den Haag HS]]. Het is nog niet bekend wanneer deze verbinding tot stand word gebracht.
496
bewerkingen

Navigatiemenu