Spoorlijn Winterswijk - Zevenaar: verschil tussen versies

Uit OV in Nederland Wiki
Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina: De '''spoorlijn Winterswijk-Zevenaar''' is in gebruik genomen in 1885. De gehele lijn is met uitzondering van kruisingsplaatsen te Didam, Wehl, [[Doetinch...)
 
(Te Varsseveld kan ook gekruist worden)
Regel 1: Regel 1:
De '''spoorlijn [[Winterswijk]]-[[Zevenaar]]''' is in gebruik genomen in 1885. De gehele lijn is met uitzondering van [[kruising|kruisingsplaatsen]] te [[Didam]], [[Wehl]], [[Doetinchem]], [[Terborg]] en [[Aalten]] enkelsporig.
+
De '''spoorlijn [[Winterswijk]]-[[Zevenaar]]''' is in gebruik genomen in 1885. De gehele lijn is met uitzondering van [[kruising|kruisingsplaatsen]] te [[Didam]], [[Wehl]], [[Doetinchem]], [[Terborg]], [[Varsseveld]] en [[Aalten]] enkelsporig.
  
 
Op station [[Doetinchem de Huet]] wordt door de serie [[Serie 30900|30900]] 's ochtends richting Winterswijk en 's middags richting Arnhem wegens capaciteitsgebrek niet gestopt.
 
Op station [[Doetinchem de Huet]] wordt door de serie [[Serie 30900|30900]] 's ochtends richting Winterswijk en 's middags richting Arnhem wegens capaciteitsgebrek niet gestopt.

Versie van 24 aug 2009 om 11:31

De spoorlijn Winterswijk-Zevenaar is in gebruik genomen in 1885. De gehele lijn is met uitzondering van kruisingsplaatsen te Didam, Wehl, Doetinchem, Terborg, Varsseveld en Aalten enkelsporig.

Op station Doetinchem de Huet wordt door de serie 30900 's ochtends richting Winterswijk en 's middags richting Arnhem wegens capaciteitsgebrek niet gestopt.

Traject

Route 0sr.svg Winterswijk
Route rsr.svg Aalten
Route rsr.svg Varsseveld
Route rsr.svg Terborg
Route rsr.svg Gaanderen
Route rsr.svg Doetinchem
Route rsr.svg Doetinchem de Huet
Route rsr.svg Wehl
Route rsr.svg Didam
Route rs0.svg Zevenaar