Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Noord- en Midden-Limburg 2010

23 bytes verwijderd, 1 aug 2012 16:23
Streekdienst
=== Streekdienst ===
*[[Lijn 21 Ven-Zelderheide Kleefseweg Kerkvonder - Gennep Maria Roepaan|Lijn 21: Ven-Zelderheide - Ottersum - Gennep]]: het eindpunt in Ven-Zelderheide op de Kleefseweg werd ongeveer 100 meter oostelijk verplaatst. Deze nieuwe eindhalte kreeg behield de naam [[Lijn 21 Ven-Zelderheide Kerkvonder - Gennep Maria Roepaan|Kerkvonder]] en lag op de kruising van de Kleefseweg met de Venseweg en Biesterveld. De voormalige eindhalte Kleefseweg Kerkvonder op de kruising van de Kleefseweg met de Heidestraat werd ongeveer 100 meter westelijk richting Ottersum verplaatst. Deze halte kreeg de naam Kleefseweg. In Gennep liep de route lichtelijk anders. Deze wijziging was niet aangekondigd in het busboekje en mogelijk al eerder in de loop van 2009 ingegaan.
*[[Lijn 28 Venray Station - Venlo Station|Lijn 28 Horst - Venray]]: deze lijn werd ingekort tot [[Lijn 28 Venray Station - Horst Venloseweg|Horst - Venray]] en ging alleen nog maar in de spitsuren rijden. Lijn 28 vormde een snelle spitslijn van Horst naar Venray via de A73. In de ochtendspits sloot lijn 28 uit de stoptrein vanuit Venlo en in de middagspits op de trein naar Venlo. Belbuslijn 64 nam de bediening Horst - Melderslo - Lottum over van lijn 28. Lijn 29 bleef een rechtstreekse buslijn naar Venlo bieden vanuit Venray en Horst. De ritten op het traject Lottum - Grubbenvorst - Venlo werden overgenomen door lijn 29.
*[[Lijn 29 Venray Station - Venlo Station|Lijn 29: Venray - Venlo]]: deze lijn rijdt voortaan tussen Venray en Meerlo rechtstreeks via Wanssum. Hierdoor bleven de aansluitingen van lijn 29 in Venray op de Maaslijn en in Blerick / Venlo op de intercity van/naar Eindhoven gewaarborgd. De kernen Geysteren en Blitterswijck werden voortaan bediend door een nieuwe lijn 38. Op het traject Lottum - Grubbenvorst - Venlo bood lijn 29 overdag een halfuursdienst met vaste bediening om het wegvallen van lijn 28 te compenseren. In de vakantieperioden en het weekend overdag werden deze extra ritten gereden met een belbus.
16.110
bewerkingen

Navigatiemenu