Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Noord- en Midden-Limburg 2010

474 bytes verwijderd, 25 jul 2012 12:39
Streekdienst: vergeten
=== Streekdienst ===
*[[Lijn 21 Ven-Zelderheide Kleefseweg - Gennep Maria Roepaan|Lijn 21: Ven-Zelderheide - Ottersum - Gennep]]: het eindpunt in Ven-Zelderheide op de Kleefseweg werd ongeveer 100 meter oostelijk verplaatst. Deze nieuwe eindhalte kreeg de naam [[Lijn 21 Ven-Zelderheide Kerkvonder - Gennep Maria Roepaan|Kerkvonder]] en lag op de kruising van de Kleefseweg met de Venseweg en Biesterveld. De voormalige eindhalte Kleefseweg op de kruising van de Kleefseweg met de Heidestraat werd ongeveer 100 meter westelijk richting Ottersum verplaatst. In Gennep liep de route lichtelijk anders. Deze wijziging was niet aangekondigd in het busboekje en mogelijk al eerder in de loop van 2009 ingegaan.
* [[Lijn 28 Venray Station - Venlo Station|Lijn 28 Horst - Venray]]: deze lijn werd ingekort tot [[Lijn 28 is een snelle spitslijn Venray Station - Horst Venloseweg|Horst - Venray op werkdagen (via A73)]]. In Horst rijdt lijn Lijn 28 vormde een lus en wel vanaf snelle spitslijn van Horst naar Venray Station via de A73, de Meldersloseweg en de Venloseweg naar de Doolgaardstraat en vervolgens via de Venrayseweg weer naar de A73 richting Venray.Lijn 28 sluit ’s ochtends in Venray aan op de vertrekkende spitstreinen van In de Maaslijn richting Boxmeer - Nijmegen. ’s Middags geeft ochtendspits sloot lijn 28 in Venray aansluiting op uit de arriverende spitstreinen van de Maaslijn uit Nijmegen - Boxmeer. In het weekend stoptrein vanuit Venlo en in de vakantieperioden rijdt lijn 28 niet. Reizigers middagspits op het traject Venray - Horst kunnen dan reizen met lijn 60(Venray - Horst - de trein naar Venlo). Belbuslijn 63 (Meterik - 64 nam de bediening Horst - Melderslo - Lottum) bedient het traject Horst - Lottum. Zie ook over van lijn 6328. Het traject Lottum - Grubbenvorst - Lijn 29 bleef een rechtstreekse buslijn naar Venlo wordt onderdeel van lijn 29 ( bieden vanuit Venray - Lottum - Grubbenvorst - Venlo). Zie ook lijn 29en Horst.
*[[Lijn 29 Venray Station - Venlo Station|Lijn 29: Venray - Venlo]]: deze lijn rijdt voortaan tussen Venray en Meerlo rechtstreeks via Wanssum. Hierdoor bleven de aansluitingen van lijn 29 in Venray op de Maaslijn en in Blerick / Venlo op de intercity van/naar Eindhoven gewaarborgd. De kernen Geysteren en Blitterswijck werden voortaan bediend door een nieuwe lijn 38. Op het traject Lottum - Grubbenvorst - Venlo bood lijn 29 overdag een halfuursdienst met vaste bediening. In de vakantieperioden en in het weekend is er overdag eveneens elk half uur een reismogelijkheid maar dan om en om met een vaste rit en een belbus.
*[[Lijn 30 Venray Station - Well Café Vink|Lijn 30 Venray - Well]]: deze nieuwe lijn nam het traject Venray - Wanssum - Well over van lijn 60. In Well kon worden overgestapt op de lijnen 60 en 83 en in Venray op de treinen van de Maaslijn. In de avonduren en in het weekend reed lijn 30 met een 8-persoonsbus.
16.110
bewerkingen

Navigatiemenu