Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Noord- en Midden-Limburg 2013

2.683 bytes toegevoegd, 20 jul 2012 18:24
geen bewerkingssamenvatting
** Op alle dagen vervalt de laatste rit (Belbusrit) van Meijel naar Weert.
** Op zaterdag en zondag vervallen alle belbusritten.
** Als gevolg van het instellen van eenrichtingsverkeer in de Brugstraat te Nederweert, zal een nieuwe centrumroute gereden worden .
* [[Lijn 62 Venlo Station NS - Beringe Huske|Lijn 62: Venlo - Panningen]]
** Lijn 68 rijdt alleen van maandag t/m vrijdag op daguren.
* [[Lijn 71 Roermond Station Veolia - Echt Station NS|Lijn 71: Roermond - Linne – Maasbracht – Stevensweert - Ohe en Laak – Echt]]
** Sterk gewijzigde tijden. Lijn 71 biedt in Echt ’s ochtends aansluiting op de trein naar Sittard/Maastricht en ’s middags op de trein uit Maastricht/Sittard.
** Op zondag geldt in Echt een afwijkend treinpatroon, waardoor lijn 71 ook afwijkende aankomst- en vertrektijden heeft.
 
Lijst nog niet compleet.
 
 
<!--
* [[Lijn 72 Roermond Station Veolia - Ittervoort Bedrijventerrein|Lijn 72: Roermond - Maasbracht - Ittervoort]]
De aankomst- en vertrektijden van lijn 72 zijn enigszins gewijzigd. Verder wordt de lus via het bedrijventerrein Ittervoort ’s ochtends in tegenovergestelde richting gereden dan ’s middags. Dit is ten gunste van de reizigers uit de kern Ittervoort** Sterk gewijzigde tijden.
* [[Lijn 73 Roermond Station Veolia - Weert Station NS|Lijn 73: Roermond - Ittervoort - Weert]]
De ** Als gevolg van de extra intercitytreinen tussen Weert en Roermond wijzigen de aankomst- en vertrektijden .** Op ma t/m vr wordt de laatste avondrit van Weert naar Roermond uitgevoerd met een 8 persoonsbus. * [[Lijn 74 Roermond Station Veolia - Weert Station NS|Lijn 74: Roermond – Horn – Beegden – Heel – Panheel – Grathem – Oler - Kelpen – Ell – Swartbroek - Weert]]** Als gevolg van lijn 73 zijn enigszins gewijzigdde extra intercitytreinen tussen Weert en Roermond wijzigen de aankomst- en vertrektijden.
* [[Lijn 75 Roermond Station Veolia - Meijel Busstation|Lijn 75: Roermond - Heythuysen - Meijel]]
Het trajectgedeelte Roermond ** Lijn 75 rijdt voortaan in vakantieperioden ook het traject Roggel- Heythuysen wordt in de vakanties, 's avonds en in het weekend bediend door de nieuwe -Roermond v.v. Zie ook lijn 175.
* [[Lijn 76 Roermond Station Veolia - Panningen Gemeentehuis|Lijn 76: Roermond - Haelen - Roggel - Panningen]]
Op verzoek van ROVER is ** Lijn 76 rijdt voortaan in vakantieperioden ook het patroon een halfuur verschoven, zodat er in combinatie met lijn 75 een halfuursdienst naar traject Roggel-Roermond ontstaatv. In de avondspits is een rit om 18v.36 uur uit Roermond toegevoegd, in verband met de aansluiting op de intercitytrein van 18.28 uur uit de richting Sittard en de intercitytrein van 18.32 uur uit de richting EindhovenZie ook lijn 176.
* [[Lijn 77 Roermond Station Veolia - Venlo Station NS|Lijn 77: Roermond - Kessel - Venlo]]
** Sterk gewijzigde tijden.** Op alle dagen rijdt in zaterdagochtend vervallen, tot omstreeks 9.00 uur, de avonduren een extra bus met vertrek 23belbusritten tussen Kessel en Venlo v.17 uur uit Roermondv. Op maandag t/m vrijdag Lijn 77 rijdt in de ochtend dan een extra bus naar Roermond met vertrek 06vaste uurdienst.14 uur uit ** Op zondag vervallen de belbusritten tussen Kesselen Venlo v. Verder zijn v.. Lijn 77 rijdt op zondag de aankomst- en vertrektijden enigszins gewijzigdhele dag een reguliere uurdienst.
* [[Lijn 78 80 Roermond Station Veolia - Posterholt VlodropperwegSusteren Raadhuisplein|Lijn 7880: Roermond – Melick - Herkenbosch - PosterholtSint Odiliënberg – Montfort – Sint Joost – Echt – Susteren]]** Sterk gewijzigde tijden.** Op maandag tzaterdag en in vakantieperioden geldt een afwijkend dag/m vrijdag vertrekt ’s ochtends een extra bus om 05avondpatroon in verband met de treinaansluiting in Echt.49 uur uit Posterholt. Verder zijn ** Op zondag geldt in de aankomst- en vertrektijden enigszins gewijzigdeen afwijkend ochtend- en middag/avondpatroon vanwege de stoptreinaansluiting in Echt. In de ochtend biedt lijn 80 in Echt aansluiting op de vertrekkende trein naar Sittard/Maastricht en in de middag en avond op de arriverende trein uit Maastricht/Sittard
* [[Lijn 79 82 Roermond Station Veolia - Posterholt VlodropperwegWeert Station NS|Lijn 7982: Roermond - Melick Heythuysen - PosterholtWeert]]De bus met vertrek 06** Als gevolg van de extra intercitytreinen tussen Weert en Roermond wijzigen de aankomst- en vertrektijden.** Lijn 82 rijdt voortaan in vakantieperioden ook het traject Heythuysen-Baexem-Roermond v.08 uur uit Stv. Odiliënberg naar Roermond vervaltZie ook lijn 182. Lijn 80 biedt hiervoor ** Als gevolg van het instellen van eenrichtingsverkeer in de Brugstraat te Nederweert, zal een alternatiefnieuwe centrumroute gereden worden.
* [[Lijn 82 Roermond Station Veolia 84 Neeritter Krekelbergplein - Weert Station NSIttervoort Kerk|Lijn 8284: Roermond Neeritter - Heythuysen - WeertIttervoort]]In ** Op ma t/m vr zijn de vakanties, 's avonds aankomst- en in het weekend gaan vertrektijden aangepast op de bussen aansluiting met lijn 73 in Heythuysen verder als lijn 175Ittervoort. De extra spitsritten krijgen in Heythuysen het eindpunt bij de halte Tienderweg * [[Lijn 86 Echt Station NS - Montfort Markt|Lijn 86:Echt - Berkelaar - Maasbracht - Echt]]** Alle ritten vervallen op zondag.
* [[Lijn 87 Weert Station NS - Stramproy Grens|Lijn 87: Weert - Tungelroy - Stramproy]]
De huidige belbusritten op zondag ** Sterk gewijzigde tijden.** Op ma t/m vr worden omgezet naar vaste de ritten in de avond uitgevoerd met een 8-persoonsbusjepersoonsbus.
* [[Lijn 175 Roermond Station Veolia - Heythuysen Biesstraat|Lijn 175: Roermond - Heythuysen]]
Een nieuwe ** In de vakantieperioden rijdt de bus niet meer overdag, uitsluitend nog ‘s avonds. In vakantieperioden wordt op daguren de reguliere verbinding met lijn tussen 75 geboden. Zie lijn 75. * [[Lijn 176 Ringlijn Roermond en Station Veolia - Heythuysen|Lijn 176 Roermond – Horn – Buggenum – Haelen – Roggel – Heythuysen in – Baexem – Roermond]]** In de vakantieperioden rijdt de vakantiesbus niet meer overdag, 's uitsluitend nog ‘s avonds . In vakantieperioden wordt op daguren de reguliere verbinding met lijn 76, lijn 82 en lijn 75 geboden. Zie ook lijn 75, 76 en het weekend82. De bussen gaan  * [[Lijn 178 Ringlijn Roermond Station Veolia - Posterholt|Lijn 178 Roermond – Hoogvonderen – Herkenbosch – Vlodrop – Posterholt – St. Odiliënberg – Melick - Roermond]]** Op alle dagen, in de avonduren, en op zondag geldt in de aankomst- en vertrektijden een afwijkend patroon in verband met de aansluiting op lijn 80 in St. Odiliënberg ( treinaansluiting Echt)  * [[Lijn 179 Ringlijn Roermond Station Veolia - Vlodrop|Lijn 179 Roermond – Melick – St. Odiliënberg – Posterholt – Vlodrop – Herkenbosch – Hoogvonderen – Roermond]]** Op alle dagen, in de avonduren, en op zondag geldt in de aankomst- en vertrektijden een afwijkend patroon in verband met de aansluiting op lijn 80 in St. Odiliënberg ( treinaansluiting Echt)  * [[Lijn 182 Ringlijn Roermond Station Veolia - Roggel|Lijn 182 Roermond – Baexem – Heythuysen verder als – Roggel – Haelen – Buggenum – Horn – Roermond]]** In de vakantieperioden rijdt de bus niet meer overdag, uitsluitend nog ‘s avonds. In vakantieperioden wordt op daguren de reguliere verbinding met lijn 76, lijn 82 en lijn 75 geboden. Zie ook lijn 75, 76 en 82.
=== Overigen ===* [[Lijn 23 Venray Busstation 190 Weert Station NS - Veulen BrugpasHeythuysen Gemeentehuis|Lijn 23: Venray - Leunen 190 Weert Station NS - Veulen (belbus)Heythuysen Gemeentehuis]]Op verzoek van reizigers is deze lijn een halfuur verschoven, om zo ook 's avonds aansluiting te bieden op lijn 60** De eerste rit uit Weert rijdt niet via Neeritter.** De tweede rit uit Heythuysen rijdt niet via Neeritter.
* [[Lijn 190 Weert Station NS 192 Echt Diepstraat - Heythuysen GemeentehuisMaria Hoop Hofje|Lijn 190: Weert 192 Echt – Pey - Ittervoort Koningsbosch – Echterbosch - HeythuysenMaria Hoop]]Deze lijn rijdt ** Op alle dagen, in de kern Heythuysen niet meer via de Noorderbaanavonduren, maar via en op zondag wijzigen de Tienderweg aankomst- St. Antoniusstraaten vertrektijden in Echt in verband met de afwijkende treintijden in Echt. Hierdoor wordt het centrum van de kern Heythuysen beter bediendbehouden reizigers uit Mariahoop-Koningsbosch en Pey in Echt een treinaansluiting vanuit/naar Sittard/Maastricht.
-->
[[Categorie:Stads- en streekvervoer 2013|Noord- en Midden-Limburg]]
ap_users
8.779
bewerkingen

Navigatiemenu