Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
|frequentie_dal_vakantie=1x/(2) uur
|frequentie_avond=0-1x/(2) uur
|frequentie_zaterdag=0-2x1x/(2) uur
|frequentie_zondag=0-1x/(2) uur
|route='''Eschweiler:''' Stadtmitte - Dürwiß - Neu-Lohn - '''Aldenhoven:''' (Niedermerz -) Ortsmitte - '''Jülich:''' Bourheim - Stadtmitte
*In de spits- en daluren wordt over het algemeen 1x/uur gereden. Soms zijn er extra toegevoegde ritten die zorgen van een frequentie van 2x/uur en in de vakanties valt op een deel van de route een gat van twee uur in de dienstregeling. De extra toegevoegde ritten in de daluren rijden niet tijdens vakantieperioden.
*Alleen enkele ritten doordeweeks overdag rijden van en naar Eschweiler Talbahnhof/Raiffeisen-Platz. De overige bussen rijden van en naar Eschweiler Bushof.
*Op zaterdag wordt tot circa 15:00 uur 1x/2 uur gereden tussen Eschweiler Bushof en Aldenhoven Markt. Tussen circa 15:00 en 20:00 uur wordt dit aangevuld tot 1x/uur tussen Neu-Lohn Wiesenstraße en Eschweiler Bushof. Voor een korte periode wordt de frequentie tussen Neu-Lohn en Eschweiler zelfs verhoogd naar 2x/uur.
*Op zondag en in de avonduren wordt er 1x/uur gereden tussen Neu-Lohn Wiesenstraße en Eschweiler Bushof, 1x/2 uur rijdt de bus vanaf Neu-Lohn Wiesenstraße door naar Aldenhoven Kapelle. De laatste korte ritten vanaf Eschweiler rijden meestal niet verder dan de halte Dürwiß.
*Tijdens de ochtendspits rijdt één extra rit van Jülich Bahnhof/ZOB via Dürwiß Schule naar Eschweiler Talbahnhof/Raiffeisen-Platz.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond AVV 2023#Dienstregeling 2023 ASEAG|11 juni 2023]] werd de halte Niedermerzer Straße hernoemd in Aldenhoven Rathaus.
 
Op [[Dienstregeling verkeersverbond AVV 2024#Dienstregeling 2024 ASEAG|15 januari 2024]] verviel op zaterdagmiddag de korte rit tussen Eschweiler Bushof en Neu-Lohn Wiesenstraße die tijdens een korte periode zorgde voor een frequentie van 2x/uur.
140.525
bewerkingen

Navigatiemenu