Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
Geschiedenis
Op [[Dienstregeling verkeersverbond WT 2022#Dienstregeling 2022 MVG|10 augustus 2022]] werd de dienstregeling licht gewijzigd. De ochtendspitsrit van Lüdenscheid Kulturhaus naar Schnarüm werd ingekort en ging voortaan starten te Sauerfeld ZOB.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond WT 2023#Dienstregeling 2023 MVG|23 januari 2023]] werd de dienstregeling gewijzigd. In de ochtendspits werd de scholierenrit van Wiblingwerde naar de halte Buckesfelder Straße werd verlengd naar Lüdenscheid Kulturhaus en werd de scholierenrit van Lüdenscheid Sauerfeld ZOB naar Wiblingwerde ging net als in de vakanties niet verder rijden dan Hoher Hagen. In de middag werd de rit van Lüdenscheid Kulturhaus naar Rölvede samengevoegd met de rit van Abzweig Eggenscheid via Wiblingwerde en Rennerde naar Sassenscheid tot een rit van Lüdenscheid Kulturhaus via Rölvede naar Wiblingwerde, waarbij aansluitend een nieuwe scholierenrit van Wiblingwerde naar Lasbeck ging rijden. De bediening van Brenscheid en Sassenscheid kwamen hierbij te vervallen. Ter compensatie werd een korte rit van Wiblingwerde naar Sassenscheid aan de dienstregeling toegevoegd. De scholierenrit in de middagspits van Abzweig Eggenscheid naar Holensiepen ging vanaf Wiblingwerde ook de tussenliggende haltes bedienen. In de omgekeerde richting ging de rit van Lasbeck naar Lüdenscheid Kulturhaus buiten de vakanties voortaan starten bij de halte Amtshaus. Tevens kwam de halte Hulsberg te vervallen.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond WT 2023#Dienstregeling 2023 MVG|7 augustus 2023]] werd in de middag een rit van Wiblingwerde naar Brenscheid aan de dienstregeling toegevoegd
141.152
bewerkingen

Navigatiemenu