Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
k
lennik
*[[Lijn 575 Ukkel Koninklijk Atheneum - Vlezenbeek Ziekenhuis]]
Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 52.
*[[Lijn 576 Kortenberg Staca - Leuven Station]]
Deze lijn rijdt Kortenberg via Erps-Kwerps, Veltem-Beisem en Winksele naar Leuven.
*[[Lijn 577 Leuven Station - Veltem-Beisem Dorpsplein]]
Deze lijn vervalt een klein deel van lijn 652.
*[[Lijn 624 Strombeek Kerk - Vilvoorde Nowélei]]
Deze lijn wordt geïntegreerd in lijn 536.
*[[Lijn 652 Leuven Station - Machelen Cargo / Discount Parking]]
Deze lijn vervalt. Lijn 577 kan vervanging aanbieden.
*[[Lijn R15 Brussel Noord - Denderleeuw Station]]
Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 355. Deze lijn verbindt Brussel, Ternat, Liedekerke en Brussel met Denderleeuw via Groot-Bijgaarden, Sint-Ulriks-Kapelle, Ternat, Wambeek, Borchtlombeek en Liedekerke. Naar Denderleeuw rijdt de bus in Liedekerke via de Beukenlaan, Eikenlaan, Hoefstraat, Loddershoekstraat, Warandestraat en Kasteelstraat. Naar Brussel gaat het omgekeerd maar dan via de Eikenlaan, Olmenlaan en Beukenlaan. In de ochtendspits kan je elke weekdag elk halfuur mee, tussen Groot-Bijgaarden en Ternat zijn er extra ritten. In de daluren is dat op de hele reisweg elk uur en elk halfuur tussen Brussel Noord en Ternat. Op zaterdag en in de vakantie is er elk uur een bus, op zondag rijdt hij niet.
*[[Lijn R90 Brussel Noord - Leuven Station]]
Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 358. Met de R90 reis je van Brussel naar Leuven via Sint-Stevens-Woluwe, Nossegem, Kortenberg, Veltem-Beisem en Winksele. De bus rijdt voornamelijk via de N2. In Leuven zelf rijdt deze lijn via de Ring naar het station. Er wordt op week- en zaterdagen 4x/uur gereden. 's Avonds en 's zondags 2x/uur.
*[[Lijn R92 Kraainem Metro - Leuven Station]]
Deze lijn verbindt het metrostation van Kraainem met Leuven via Sterrebeek, Kortenberg, Erps-Kwerps, Veltem-Beisem en Winksele. Er wordt altijd elk half uur gereden, behalve in de weekend of tijdens de vroege ochtend of late avond. Dan houdt de bus een frequentie van een uur aan.
*[[Lijn X60 Brussel Noord - Boom Markt]]
Dit het nieuwe lijnnummer voor de lijnen 460 en 461. Deze lijn rijdt via het traject van lijn 460. Deze lijn verbindt Brussel Noord met Boom via Rogier Ribaucourt en Bockstael en vervolgens Londerzeel, Breendonk, Willebroek en Boom Markt. Deze lijn rijdt ’s ochtends vroeger en ’s avonds later, op weekdagen in de spits elk kwartier, in de daluren om het halfuur, in het weekend elk uur en vanaf nu ook op zondag elk uur.
4.329
bewerkingen

Navigatiemenu