Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn L230 Neunkirchen, Postamt - Altenseelbach Ort

Geen verandering in de grootte, 17 maart
geen bewerkingssamenvatting
Op [[Dienstregeling verkeersverbond WT 2022#Dienstregeling 2022 VWS|10 augustus 2022]] werd de dienstregeling aangepast. De scholierenritten van Neunkirchen Rathaus via de Hölderlinweg naar de halte Eisenstraße werden deels overgenomen van [[Lijn R24 Neunkirchen Postamt - Burbach Steinhardt|lijn R24]]. Tevens werden de haltes West-Lindsey-Straße, Steimelsweg en Breslauer Ring in de route opgenomen en werd de dienstregeling uitgebreid. Zo ging in de ochtendspits een extra rit van Neunkirchen Rathaus via Struthütten en Altenseelbach naar Rassberg Schule met daarbij een versterkingsrit vanaf Altenseelbach. De bestaande ochtendspitsrit van Altenseelbach via Struthütten naar Salchendorf Grundschule werd gewijzigd en ging voortaan starten te Neunkirchen waarbij de plaatsen in omgekeerde volgorde werden bediend. Ook kwam er een extra rit via de Breslauer Ring naar Salchendorf Grundschule te rijden. De middagritten vanaf Salchendorf Grundschule werden in twee aparte ritten gesplitst waarbij één rit via Struthütten en Altenseelbach ging rijden en één rit via de Breslauer Ring naar de halte Eisenstraße. De middagrit van Neunkirchen Rathaus via Altenseelbach naar Zeppenfeld Ort kwam hierbij te vervallen.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond WT 20222023#Dienstregeling 2022 2023 VWS|11 december 2022]] werd de dienstregeling gewijzigd. In de middag werden drie scholierenritten van de halte Eisenstraße naar Zeppenfeld Ort aan de dienstregeling toegevoegd. Tevens ging een middagrit van Rassberg Schule naar Salchendorf Grundschule ging een ronde via Altenseelbach Ort rijden en verviel een versterkingsrit van Rassberg Schule naar Neunkirchen Postamt.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond WT 2023#Dienstregeling 2023 VWS|30 mei 2023]] werd de dienstregeling licht gewijzigd. De scholierenritten in de ochtendspits gingen niet langer de halte Abzweig Dermbach bedienen.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond WT 2024#Dienstregeling 2024 VWS|5 januari 2024]] werd de dienstregeling gewijzigd. In de ochtendspits verviel een versterkingsrit van de halte Ziegeleistraße naar Rassberg Schule en werd een scholierenrit van Neunkirchen Rathaus naar Salchendorf Grundschule ter vervanging van een andere scholierenrit verlengd naar Rassberg Schule.
140.823
bewerkingen

Navigatiemenu