Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Concessie Noord-Holland Noord (2018-2028)

14 bytes toegevoegd, 4 februari
geen bewerkingssamenvatting
|voorganger=[[Concessie Noord-Holland Noord (2008-2018)|Noord-Holland Noord]]
}}
De concessie '''Noord-Holland Noord''' omvat al het vervoer ten noorden van de lijn Purmerend - Castricum, inclusief het Waddeneiland Texel. Deze concessie omvat ook de stadsdiensten van Alkmaar, Den Helder en Hoorn. Het vervoer in deze concessie wordt uitgevoerd met de naam formulenaam '''Overal'''.
=== Aanbesteding ===
In september 2016 is de provincie gestart met de aanbesteding van de concessie Noord-Holland Noord voor een periode van 10 jaar. Voor de concessie is jaarlijks 19,1 miljoen euro beschikbaar. Op 2 maart 2017 werd bekend dat [[Arriva]], [[Connexxion]], [[EBS]] en [[Syntus]] een offerte hebben ingediend voor de concessie Noord-Holland Noord. Op 23 mei 2017 werd bekend dat Connexxion de aanbesteding had gewonnen.
 
=== Flexnet ===
Naast het bestaande [[Flexnet|flexvervoer]] [[Texelhopper]] wordt ''[[Overal Flex]]'' geïntroduceerd. Alle 32 ''[[Overstapper]]''-verbindingen worden opgeheven. Op een 5-tal verbindingen komt hiervoor de flexibele vervoersverbinding ''[[Overal Flex]]'' terug. Voor de rest van de verbindingen kwamen weinig alternatieven.
60.230
bewerkingen

Navigatiemenu