Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
In februari 2023 werd de lijn in Gemert t/m het einde van het jaar een omleiding gereden vanwege de reconstructie van de Vondellaan (halte Pastoor Poellplein). De bus keerde bij de halte West-Om en reed via de Zuid-om naar de tijdelijke halte Heijtsveld naar het tijdelijke busstation "Pelgrimsrust". De korte ritten werden ingekort tot de halte West-om. Hiervoor werd een keergelegenheid bij deze halte aangelegd. Deze situatie bleef van kracht nadat de wegwerkzaamheden compleet waren omdat de nieuwe dienstregeling aanstaande was.
Op [[Dienstregeling concessie Zuidoost-Brabant 2024|6 januari 2024]] werd in Gemert de halte ''Groenesteeg'' in gebruik genomen, dit werd tevens het nieuwe eindpunt van de korte ritten tot Gemert door het ontbreken van een keervoorziening na reconstructie van de Vondellaan. In de late avonduren van zondag t/m vrijdag vervielen er twee ritten naar Gemert. De korte slagen tussen Eindhoven - en Summa College zijn (tijdelijk) uit de dienstregelingen gehaald. Mogelijk keren deze ritten later weer terug.
Op [[Dienstregeling concessie Zuidoost-Brabant 2024|10 maart 2024]] werden de twee late avondritten naar Gemert, die per 6 januari 2024 kwamen te vervallen, weer toegevoegd aan de dienstregeling. Hierdoor werd weer de hele avond 2x per /uur gereden.
138.865
bewerkingen

Navigatiemenu