Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn S35 Warendorf Bahnhof - Ahlen Bahnhof

86 bytes toegevoegd, 3 februari
geen bewerkingssamenvatting
|frequentie_avond=1x/uur <small>(tot 22:00)</small>
|frequentie_avond_weekend=rijdt niet
|frequentie_zaterdag=1x/(2) uur
|frequentie_zondag=1x/2 uur <small>(belbus, vanaf 12:00)</small>
|route='''Warendorf:''' Stadtmitte - Freckenhorst - Hoetmar - '''Ahlen:''' Tönnishäuschen - Stadtmitte
*Doordeweeks wordt standaard 1x/uur gereden. In de ochtendspits rijdt bovenop de uursdienst een extra rit van Warendorf Bahnhof naar Ahlen Bahnhof. Deze rit bedient niet de halte Tönnishäuschen Kapelle
*Rond de schooltijden bedienen enkele ritten de halte Warendorf Schulzentrum. Tevens rijdt in de middag een reguliere rit buiten de vakanties via de halte Am Handkamp en rijden enkele versterkingsritten. Het gaat hierbij om een scholierenrit van Warendorf Rosenstraße naar Hoetmar Mitte, een scholierenrit van Ahlen Bahnhof naar Enniger Bahnhof waarbij de halte Sankt Michael niet wordt bediend en om een scholierenrit van Ahlen Bahnhof naar de halte Pankratiuskirche. Bij de laatstgenoemde rit wordt via de halte Therese-Münsterteicher-Gesamtschule gereden.
*Op zaterdag rijden de eerste ritten van de dag als belbus in plaats van reguliere lijndienst. Hierbij wordt de frequentie na circa 10:00 uur verhoogd van 1x/2 uur naar 1x/uur.
*Op zondag wordt driemaal gereden waarbij ook het traject tussen Warendorf Krankenhaus en Warendorf Bahnhof wordt bediend.
139.583
bewerkingen

Navigatiemenu