Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Overleg gebruiker:Een ov fan

1.469 bytes toegevoegd, 31 januari
geen bewerkingssamenvatting
Hoi, ik zie nog diverse blokjes van jouw inschrijvingen op oranje of zelfs rood staan. Graag verneem ik of dit correct is en zo ja wanneer je verwacht alles klaar te hebben. Alvast bedankt! [[Gebruiker:Milco|Milco (wikibeheer)]] ([[Overleg gebruiker:Milco|overleg]]) 14 jan 2024 19:14 (CET)
:Was het vergeten haha, heb het nu (behalve Zeeland, die doe ik straks) bijgewerkt. ZWAM abonnement heb ik echter nog niet aangepast omdat ik daar niks over kan vinden [[Gebruiker:Een ov fan|Een ov fan]] ([[Overleg gebruiker:Een ov fan|overleg]]) 14 jan 2024 20:04 (CET)
 
==Doorverwijspagina==
Hoi, ik zie dat je soms pagina's hernoemd zoals [[Lijn 9 Nijmegen, Brabantse Poort - Centraal Station]]. Dat is natuurlijk prima. Je laat daardoor doorverwijspagina's achter, zoals in het genoemde voorbeeld [[Lijn 9 Ringlijn Nijmegen, Brabantse Poort - Centraal Station]]. Er linken nog veel pagina's naar die doorverwijspagina. Zou je dit links willen aanpassen naar de juiste pagina? Dat kan door naar de doorverwijspagina te gaan en te klikke op "Verwijzingen naar deze pagina". Dan krijg je alle verwijzingen daarheen. Het is an sich niet fout om de links te laten staan, maar netter is wel. Stel als er nog een hernoeming komt, dan krijg je dubbele doorverwijzingen en die lopen dan niet meer automatisch naar de juiste pagina. Plus je loopt het gevaar dat een overijverige mod doorverwijspagina's rücksichtslos opruimt en dan krijg je rode links (en dan gaat de betreffende mod ook weer piepen). Ook als straks niets meer linkt naar de doorverwijspagina, dan kan die toch blijven staan. Dat doet geen pijn, maar mogelijk linken sites van buitenaf ernaar.
 
Je kunt eventueel ook een verzoek plaatsen om door wikibot doorverwijspagina's te laten hernoemen. Maar ik weet niet precies waar je dat aanvraagt en het is vaak net zo makkelijk om dit met de hand te doen. Ik weet niet hoe vaak iemand naar die verzoeken kijkt en wikibot aanzwengelt.--[[Gebruiker:Fogeltje|Fogeltje]] ([[Overleg gebruiker:Fogeltje|overleg]]) 31 jan 2024 22:52 (CET)
16.097
bewerkingen

Navigatiemenu