Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 49 Lüdenscheid Kulturhaus - Iserlohn Lasbeck

85 bytes toegevoegd, 30 dec 2023 10:42
geen bewerkingssamenvatting
=== Dienstregeling ===
*Buiten de vakanties rijdt een groot aantal scholierenritten naast de ritten die in de vakanties rijden. In de ochtendspits rijdt een korte rit van Brenscheid naar Wiblingwerde, een rit van Wiblingwerde naar Iserlohn Lasbeck en een rit van Oevenscheid via Veserde naar Iserlohn Lasbeck. In de omgekeerde richting rijdt een korte rit van Rennerde naar Brenscheid en van Wiblingwerde naar de halte Sauerfeld ZOB. Tevens rijdt een korte rit van Rölvede naar Winkler Hauptweg.
*In de middag rijdt een rit van Iserlohn Lasbeck via Veserde naar Oevenscheid, twee ritten van Wiblingwerde via Veserde naar Oevenscheid, twee ritten van de halte Amtshaus naar Wiblingwerde, twee ritten van Holensiepen naar Oevenscheid, een rit van Holensiepen naar Wiblingwerde, een korte rit van Wiblingwerde naar Sassenscheid en een korte rit van Wiblingwerde naar Brenscheid. De ritten vanaf Holensiepen rijden alleen op maandag-, woensdag- en donderdagmiddag. De rit van lasbeck naar Lüdenscheid Kulturhaus die zowel in als buiten de vakanties rijdt, begint buiten de vakanties bij de halte Amtshaus. In de omgekeerde richting rijdt een vakantierit van Lüdenscheid Kulturhaus naar Lasbeck niet verder dan Wiblingwerde en rijdt ook via Rölvede. Aansluitend rijdt een rit van Wiblingwerde naar Lasbeck. Tevens rijdt een scholierenrit van Abzweig Eggenscheid naar en Holensiepen en een scholierenrit van Abzweig Eggenscheid naar Wiblingwerde waarbij via Rölvede en Sonnenscheid wordt gereden. Beide ritten rijden niet via Industriegebiet Nord.
*In de vakanties rijdt in de ochtendspits een rit van Wildmecke via Hochstein naar Hoher Hagen, twee ritten van Lüdenscheid Kulturhaus naar Hoher Hagen, een rit van Lüdenscheid Sauerfeld ZOB naar Hoher Hagen en een rit van Lüdenscheid ZOB Sauerfeld naar de halte Schnarüm waarbij de halte Industriegebiet Nord niet wordt bediend. In de middag rijden twee ritten van Lüdenscheid Kulturhaus naar Iserlohn Lasbeck waarbij een rit niet via Gerhardi rijdt. In de omgekeerde richting rijden alleen ritten in de middag. Zo rijdt een rit van Iserlohn Lasbeck via Hoher Hagen naar Lüdenscheid Kulturhaus waarbij niet via Gerhardi wordt gereden, drie ritten van Hoher Hagen naar Lüdenscheid Kulturhaus waarbij een rit niet op vrijdag rijdt en een rit van de halte Freisenbergstraße via Abzweig Eggenscheid en Hülscheiderbaum naar Lüdenscheid Kulturhaus. Deze ritten rijden ook butien de vakanties.
*Op zaterdagochtend rijdt een rit van Lüdenscheid Kulturhaus naar Hoher Hagen en doordeweeks in de avonduren rijdt zowel in als buiten de vakanties een rit in de omgekeerde richting.
141.119
bewerkingen

Navigatiemenu