Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling vervoerregio Aalst 2024

6 bytes toegevoegd, 25 dec 2023 18:21
k
geen bewerkingssamenvatting
Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 96.
*[[Lijn 21 Zele Station - Mere Kerk]]
Sommige haltes worden gewijzigd. Verder zijn er geen grote wijzigingen in de dienstregeling.
*[[Lijn 25 Aalst Station - Zottegem Station]]
Deze nieuwe lijn vervangt lijnen 91 en 92. De reisweg wijzigt: vanuit Burst rijdt de bus via Sint-Lievens-Houtem naar Herzele en Zottegem. De frequentie van deze lijn ligt hoog. Zo rijdt hij op weekdagen tussen Aalst en Mere Vijfhoek/Kerk elk kwartier. Tussen Mere Vijfhoek en Burst Kerk elk half uur. Tussen Burst Kerk en Burst Station ieder uur. Tussen Burst Kerk en Zottegem ieder uur. Op zaterdag ziet het aanbod er als volgt uit. De bus rijdt dan tussen: Aalst en Mere Vijfhoek/Kerk elk kwartier. Tussen Mere Vijfhoek en Zottegem ieder uur. Deze rijdt op zondag elk uur de hele reisweg Aalst – Zottegem. Deze lijn krijgt aanvulling van de lijnen 251 (vroeger variant lijn 91), 252 (vroeger variant lijn 92) en 253 (vroeger variant lijn 93).
Deze rijdt vaker op zaterdag: er zijn twee extra ritten ’s morgens en ook ’s avonds is er een lichte wijziging in de dienstregeling.
*[[Lijn 57 Aalst Station - Dendermonde Station]]
Enkele haltes wijzigen en de lijnkleur werd aangepast. Verder zijn er geen grote wijzigingen in de dienstregeling.
*[[Lijn 58 Aalst Station - Wetteren Station]]
Deze lijn wordt hernummerd naar lijn 591.
*[[Lijn 238 Gent Sint-Pieters - Dendermonde Station]]
Dit is het nieuwe lijnnummer voor lijn 28. 's Weekends rijdt deze lijn niet meer. Neem tussen Dendermonde, Wetteren, Wichelen en Gent de trein. Tussen Dendermonde en Appels kan je mee met de lijn 57 aan de haltes Handwijzer of Denderstraat.
*[[Lijn 251 Woubrechtegem Dorp - Zottegem stationStation]]
Deze lijn neemt het deeltraject tussen Woubrechtegem en Zottegem over van de voormalige lijn 92. En dient als aanvulling op lijn 25.
*[[Lijn 252 Aalst Station - Zottegem Station]]
2.854
bewerkingen

Navigatiemenu