Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie IJssel-Vecht 2024

3 bytes toegevoegd, 26 nov 2023 21:34
Streekbus
Deze lijn wordt vanaf Nijkerk verlengd naar [[Lijn 142 Harderwijk Station - Amersfoort Station Vathorst|Amersfoort Vathorst]]. Tevens wordt in de avonduren gereden met een frequentie van 1x/uur tussen Harderwijk en Nijkerk. In Harderwijk wordt de halte Zuidwalstraat aan de route toegevoegd.
* [[Lijn 143 Dronten Station - Kampen Station]]
Deze lijn wordt een doorgaande lijn tussen [[Lijn 143 Lelystad Station Centrum - Kampen Station|Lelystad]], Dronten en Kampen en neemt daarmee de lijnen 143, 145 en 146 (deels) over. Met name in avonduren en gedurende het weekend wordt de dienstregeling tussen Dronten en Swifterbant ingeperkt, terwijl het traject tussen Lelystad en Swifterbant voortaan ook in de avonduren en op zondag wordt bediend. In Lelystad wordt niet langer via de Houtribdreef gereden maar via de Kustendreef en in Dronten gaan alle ritten via Beiersgulden in plaats van het centrum.
* [[Lijn 144 Harderwijk Station - Zeewolde Langezand]]
Doordeweeks komen de ritten in de avonduren te vervallen aangezien de lijnen 142 en 216 ook in de avonduren gaan rijden. In Harderwijk wordt de halte Zuidwalstraat aan de route toegevoegd.
140.672
bewerkingen

Navigatiemenu