Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 195 Schoonhoven Oost - Utrecht CS Jaarbeurszijde

112 bytes toegevoegd, 25 nov 2023 23:52
k
geen bewerkingssamenvatting
Met ingang van [[Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2023|11 december 2022]] vervielen in de middagspits de laatste twee ritten tussen IJsselstein en Utrecht. In de ochtendspits werden de ritten (Utrecht -) IJsselstein - Benschop samengevoegd met de ritten Benschop - Schoonhoven tot ritten (Utrecht -) IJsselstein - Schoonhoven. Ook werd er voortaan weer een uurdienst in het weekend gereden.
 
Vanaf een onbekend moment werd in de daluren en de avonduren op doordeweekse dagen weer een uurdienst gereden.
Ingaande [[Dienstregeling concessie Provincie Utrecht 2024|10 december 2023]] werden de ochtendritten van Benschop naar Schoonhoven opgenomen in [[Lijn 295 Rotterdam Metro Capelsebrug - Utrecht CS Jaarbeurszijde|lijn 295]]. In de daluren, avonduren en het weekend nam [[Lijn 106 IJsselstein Binnenstad - Gouda Station|lijn 106]] de ritten tussen Benschop en IJsselstein over.
In de ochtendspits werden twee ritten van Utrecht naar Benschop toegevoegd en in de middagspits werd voortaan een uur eerder elk halfuur gereden en bleef ook een uur langer elk halfuur gereden worden richting Benschop. Richting Utrecht werd een extra rit een half uur voor de huidige eerste rit toegevoegd.
17.660
bewerkingen

Navigatiemenu