Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 89 Nijmegen Centraal Station - Zaltbommel SG Cambium

77 bytes toegevoegd, 23 mei 2011 16:07
geen bewerkingssamenvatting
Tot onbekende datum reed [[Lijn 89 Nijmegen Centraal Station - Zaltbommel Station|lijn 89]] in Zaltbommel eenzijdige lus door de stad. Later is dit vervangen en kwam het eindpunt te liggen bij [[Lijn 89 Nijmegen Centraal Station - Zaltbommel O.S.G. Buys Ballot|O.S.G. Buys Ballot]]. Later is dit hernoemd naar SG Cambrium.
In de [[Hermes dienstregeling 1997/1998|de dienstregeling 1997/1998]] reed lijn 89 op maandag t/m vrijdag in een uurdienst. Richting Nijmegen vertrokken in de ochtend twee ritten uit Alphen en een uit Dreumel. Een van deze ritten reed vroeger via Puiflijk naar Druten. Puiflijk was nog wel in de haltelijst opgenomen maar niet meer in de dienstregeling en het is niet duidelijk of deze ook nog daadwerkelijk via Puiflijk reed. Wel reed de betreffende rit een andere route door Boven- en Beneden-Leeuwen.
Op zaterdag reed lijn 89 alleen tussen Druten en Zaltbommel in een uurdienst. De laatste ritten op de dag reden alleen tussen Druten en Dreumel. Op zondag reed lijn 89 alleen tussen Druten en Dreumel om de twee uur. Lijn 89 reed nooit in de avonduren.
16.110
bewerkingen

Navigatiemenu