Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie GD 2023

74 bytes toegevoegd, 27 nov 2022 20:44
k
Streeklijnen
* [[Lijn 34 Meppel Station - Hoogeveen Station|Lijn 34 (Meppel - Hoogeveen)]]: In de nacht van zaterdag op zondag rijdt een extra late rit van Meppel naar Hoogeveen om 03:16. In de avonduren en het weekend gaan de meeste ritten met een grote bus rijden in plaats van een 8-persoonsbusje.
* [[Lijn 37 Hoogeveen Station - Westerbork Burgemeester van Weezelplein|Lijn 37 (Hoogeveen - Westerbork)]]: Deze lijn wordt zonder alternatief opgeheven. De weinige reizigers kunnen voortaan gebruik maken van de Hubtaxi.
* [[Lijn 41 Uithuizen Station - Appingedam Busstation|Lijn 41 (Uithuizen - Appingedam)]]: In de spitsuren vervalt de bediening van de haltes ''Farmsumerweg'' en ''Sikkel'', reizigers kunnen voortaan met lijn 6 naar Delfzijl reizenen in Uithuizen wordt de halte ''Engersmastraat'' aan de route toegevoegd. Op zaterdag rijdt deze lijn niet meer.
* [[Lijn 42 Emmen Station - Ter Apel Industrieweg|Lijn 42 (Emmen - Ter Apel)]]: In de avonduren en het weekend rijdt deze lijn niet meer; reizigers naar Emmer-Compascuum reizen dan met lijn 92 en reizigers naar Munsterseveld en Barnflair maken gebruik van de Hubtaxi.
* [[Lijn 43 Delfzijl Station - Woldendorp Zwaagweg|Lijn 43 (Delfzijl - Woldendorp)]]: Deze lijn wordt beperkt tot het traject Delfzijl - Woldendorp, het traject van en naar Siddeburen rijdt voortaan als lijn 78 met dezelfde route en dienstregeling.
ap_users
86.560
bewerkingen

Navigatiemenu