Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
geen bewerkingssamenvatting
In de dienstregeling van '92/'93 reed lijn 1 een halfuursdienst op maandag t/m zaterdag overdag, in de avond en op zondag 1x per uur. De eerste rit van Beuningen reed op maandag t/m zaterdag slechts tot Centraal Station. In de avonduren reden de ritten alleen van Beuningen naar Malden. Deze ritten reden in Nijmegen 's avonds en op zondag door Brakkenstein om samen met [[Lijn 11 Beuningen Wilgenoord - Nijmegen Brakkenstein]] een halfuursdienst voor Brakkenstein te blijven aanbieden. Op de overige tijden werd de Heyendaalseweg afgereden tot de Scheidingsweg. Op koopavonden reden extra ritten van lijn 1. Deze ritten reden niet via Brakkenstein en helemaal tot Molenhoek. De eerste rit naar Beuningen op zondag begon in Brakkenstein.
In de [[Concessie KAN Zuid 1999/2000|dienstregeling van '99/'00 ]] was met name de spitsdienstregeling van lijn 1 veranderd. In de ochtendspits reden elk halfuur extra ritten tussen Beuningen, Aalsterveld en Nijmegen, Universiteit OZ (twee hiervan deden daarvoor ook nog de haltes Beuningen, Disselboom en Beuningen, Wilgenoord aan). In de middagspits reden deze ritten de omgekeerde route maar dan tot en met de halte Beuningen, Wilgenoord/Schoenaker.
In de ochtendspits reden ook nog drie extra ritten vanaf Nijmegen, Universiteit OZ naar Beuningen, Aalsterveld via Beuningen, Wilgenoord/Schoenaker en de A73 (verder dus non-stop). In de middagspits reden er zeven ritten vanaf Beuningen, Wilgenoord/Schoenaker naar Nijmegen, Universiteit OZ via de A73. Twee hiervan deden vooraf de haltes Beuningen, Disselboom en Beuningen, Wilgenoord aan.
16.108
bewerkingen

Navigatiemenu