Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2022

1.457 bytes toegevoegd, 3 sep 2022 16:24
geen bewerkingssamenvatting
* [[Lijn NE17 Bochum Ruhr-Universität - Witten Bommeraner Heide]]
De route in Bommern wordt gewijzigd. Voortaan wordt vanaf de halte Bommern Mitte doorgereden naar Bommeraner Heide. Hierdoor komen de haltes Im Klive en Albrecht-Dürer-Straße te vervallen.
 
== Dienstregeling 2022 [[Bahnen der Stadt Monheim|BSM]] ==
=== Wijzigingen per 10 augustus 2022 ===
* [[Lijn 790 Langenfeld Götsche - Monheim Mona Mare]]
De frequentie in de spitsuren tussen Langenfeld S-Bahnhof en Monheim Mona Mare wordt verlaagd van 6x/uur naar 3x/uur.
* [[Lijn 791 Solingen Hauptbahnhof - Monheim Mona Mare]]
De frequentie in de spitsuren tussen Langenfeld S-Bahnhof en Monheim Mona Mare wordt verlaagd van 6x/uur naar 3x/uur. Tevens komen van zondag- tot en met donderdagavond na 20:00 uur de extra ritten met een frequentie van 1x/uur tussen Langenfeld S-Bahnhof en Monheim Mona Mare te vervallen.
* [[Lijn SB33 Leverkusen Mitte - Monheim Creative Campus]]
De route wordt aan beide kanten verlengd. In Leverkusen komt het eindpunt te liggen bij de halte Chempark S-Bahnhof en Monheim bij de halte [[Lijn SB33 Leverkusen Chempark S-Bahnhof - Monheim Rheinpark|Rheinpark]] ter vervanging van lijn SB79 op dit traject. Nieuw is dat de frequentie werd verhoogd van 2x/uur naar 3x/uur en dat ook in de daluren werd gereden met een frequentie van 3x/uur.
* [[Lijn SB79 Langenfeld S-Bahnhof - Monheim Rheinpark]]
Het traject tussen de haltes [[Lijn SB79 Langenfeld S-Bahnhof - Monheim Königsberger Straße|Königsberger Straße]] en Rheinpark komt te vervallen. Voortaan wordt dit traject bediend door lijn SB33. De frequentie in de spitsuren wordt tussen de haltes Langenfeld S-Bahnhof en Creative Campus verlaagd van 6x/uur naar 3x/uur.
== Dienstregeling 2022 [[DB Rheinlandbus]] ==
140.967
bewerkingen

Navigatiemenu