Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
Geschiedenis
Op [[Dienstregeling verkeersverbond VRS 2022#Dienstregeling 2022 REVG|12 december 2021]] werden twee à drie nieuwe middagritten van Lechenich Schulzentrum naar Dirmerzheim Kindergarten aan de dienstregeling toegevoegd. In de ochtendspits ging een rit in de omgekeerde richting rijden. Ook de middagritten naar Mellerhöfe gingen via Dirmerzheim Kindergarten in plaats van Dirmerzheim Kirche rijden. In de middag ging een extra rit van Bliesheim Schulzentrum naar Im Längsbusch rijden. De ritten tussen Kerpen Martinusschule en Borr gingen via de halte Industriegebiet rijden en de ritten vanaf de Doktor-Josef-Fieger-Straße via de Kölner Ring. Als laatste werd de halte Gymnich Post hernoemd in Gymnich Kirche en de halte Hahnenstraße in Uhlandstraße.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond VRS 2022#Dienstregeling 2022 REVG|25 april 2022]] werden enkele kleine veranderingen doorgevoerd. De ritten tussen Am Welschbach en Kerpen Martinusschule gingen voortaan beginnen en eindigen bij de halte Steinfelder Straße. De halte Am Welschbach werd voortaan tussen de haltes Frenzenstraße Lechenich Markt bediend. Aan het begin van de middagspits werd een extra rit van Lechenich Grundschule Süd naar de halte Peter-Mörs-Platz aan de dienstregeling toegeveogd.
Op [[Dienstregeling verkeersverbond VRS 2022#Dienstregeling 2022 REVG|10 augustus 2022]] werd in de middagspits op maandag en vrijdag de scholierenrit vanaf Schloß Gracht ingekort van de Steinfelder Straße tot de halte Niederberg. Tevens werd de halte Türnich Rathaus hernoemd in Türnich Altes Rathaus.
140.784
bewerkingen

Navigatiemenu