Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRR 2022

1.594 bytes toegevoegd, 1 jun 2022 22:26
Dienstregeling 2022 Vestische
* [[Lijn 272 Haltern am See, Bahnhof - Hullern Ehrenmal]]
Rond 10:00 uur wordt in beide richtingen een scholierenrit van en naar de halte Jugendherberge aan de dienstregeling toegevoegd. Deze rit rijdt alleen op maandag, woensdag en vrijdag
=== Wijzigingen per 12 juni 2022 ===
* [[Lijn 297 Dorsten ZOB - Bottrop Schulze-Delitzsch-Straße]]
Deze lijn komt te vervallen ten gunste van lijn X42 die tussen Oberhausen, Bottrop Kirchhellen en Dorsten gaat rijden. De verdichtingsritten tussen Bottrop Kirchhellen en Dorsten tijdens de schooltijden worden geïntegreerd lijn 267 net als enkele belbusritten aan het begin of einde van de dag.
* [[Lijn 267 Bottrop, ZOB Berliner Platz - Movie Park]]
Tijdens de schooltijden worden de verdichtingsritten van lijn 297 tussen Bottrop Kirchhellen en Dorsten geïntegreerd in lijn 267. Hetzelfde geldt voor enkele belbusritten aan het begin of einde van de dag die op dit traject rijden. Tegelijkertijd vervalt de halte Lohbraucksweg voor de belbusritten richting Feldhausen.
* [[Lijn X13 Datteln Busbahnhof - Dortmund Otto-Hahn-Straße]]
Deze nieuwe lijn gaat tussen Datteln, Waltrop, Dortmund Mengede en Dortmund Technologiepark rijden. Hierbij wordt van maandag tot en met zaterdag een frequentie van 2x/uur gehanteerd en in de avonduren en op zondag een frequentie van 1x/uur.
* [[Lijn X42 Oberhausen Hauptbahnhof - Dorsten ZOB]]
Deze nieuwe lijn gaat tussen Oberhausen Hauptbahnhof, Oberhausen Sterkrade, Bottrop Kirchhellen en Bottrop Feldhausen of Dorsten rijden. Het traject tussen Bottrop Kirchhellen en Dorsten wordt overgenomen van lijn 297. Hierbij wordt van maandag tot en met zaterdag een frequentie van 2x/uur gehanteerd waarbij Dorsten en Feldhausen afwisselend worden bediend. In de avonduren en op zondag wordt met een frequentie van 1x/uur waarbij alleen Dorsten wordt bediend.
[[Categorie:Duitse busdienstregeling|VRR]]
140.967
bewerkingen

Navigatiemenu