Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Zeeland 2022

6 bytes toegevoegd, 5 jan 2022 17:32
geen bewerkingssamenvatting
Vanwege de gewijzigde treintijden krijgen een ochtendrit richting Domburg en twee avondritten richting Middelburg gewijzigde vertrektijden, welke overeenkomen met het reguliere patroon van deze lijn. Voorts wordt vanwege de herinrichting van de Turfkaai de centrumroute in Middelburg aangepast. Richting Domburg wordt na het station bij de halte Het Groene Woud gestopt als vervanging van de haltes Nieuwe Haven (Centrum) en Koestraat (Centrum). Richting station Middelburg blijven deze haltes bediend worden.
* [[Lijn 133 Middelburg Station - Oude-Tonge Busstation]]
Vanwege de herinrichting van de Turfkaai wordt de centrumroute in Middelburg aangepast. Richting Oude-Tonge wordt na het station bij de halte Het Groene Woud gestopt als vervanging van de haltes Nieuwe Haven (Centrum) en Koestraat (Centrum). Richting station Middelburg blijven deze haltes bediend worden.
* [[Lijn 134 Zierikzee Busstation - Brouwershaven Zuidwal]]
Vanwege diverse werkzaamheden kan de huidige route niet in stand blijven zonder dat de aansluitingen in Zierikzee verloren gaan. Daarom zal Ellemeet niet meer door lijn 134 bediend worden.
ap_users
12.575
bewerkingen

Navigatiemenu