Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie Twente 2022

48 bytes toegevoegd, 24 dec 2021 10:33
Stadsdienst Enschede
Van maandag tot en met zaterdag wordt de vakantiedienstregeling definitief omgezet in de basisdienstregeling. Hierdoor wordt de piekfrequentie van maandag tot en met zaterdag verlaagd van 6x/uur naar 4x/uur.
* [[Lijn 5 Enschede, Centraal Station - 't Zwering]]
De route wordt gewijzigd doordat lijn 62 definitief niet meer via de Haaksbergerstraat gaat rijden. Om Veldkamp ook te ontsluiten wordt vanaf Stadsveld via de Haaksbergerstraat naar het Centraal Station gereden. Hierbij komen de haltes Rembrandtlaan, Bonhoeffer Bruggert, Cornelis Troostlaan en Bruggertstraat definitief te vervallen. Nieuw toegevoegd wordt de halte Pathmossingel. Tevens wordt van maandag tot en met zaterdag de vakantiedienstregeling definitief omgezet in de basisdienstregeling. Hierdoor wordt de piekfrequentie van maandag tot en met zaterdag verlaagd van 6x/uur naar 4x/uur.
* [[Lijn 9 Hengelo Centraal Station - Enschede Centraal Station]]
In de ochtendspits komen de extra spitsritten van Hengelo naar Enschede te vervallen waardoor niet langer voor een korte periode 10x/uur wordt gereden. Tevens wordt de frequentie op zaterdag verlaagd van 4x/uur naar 2x/uur.
* [[Lijn 802 Enschede Van Heekplein - P+R Zuiderval]]
Voortaan wordt altijd dezelfde route gereden zowel in de ochtend- als de middaguren waarbij direct van P+R Zuiderval naar het Van Heekplein wordt gereden. Hierdoor komt de halte Hendrik Smeltweg te vervallen.
 
=== Stadsdienst Hengelo ===
* [[Lijn 10 Hengelo, Centraal Station - Veldwijk (1999-2021)|Lijn 10 Hengelo, Centraal Station - Veldwijk]]
140.780
bewerkingen

Navigatiemenu