Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Syntus Nachtnet Ritkaart Utrecht

196 bytes verwijderd, 15 dec 2021 22:59
k
geen bewerkingssamenvatting
De '''Nachtnet Ritkaart Utrecht''' is geldig als ritkaart op de nachtlijnen van Syntus Utrecht. Het kaartje is verkrijgbaar bij de chauffeur of in de Syntus-app. Ook kan met de OV-chipkaart gereisd worden op de nachtbus, hiervoor gelden dezelfde tarieven.
* Tarief A: Binnen de stad Amersfoorten Utrecht, Utrecht en naar Abcoude, BaarnLeusden, Bunschoten-Spakenburg, De BiltSoest, De Meern, Hoogland, Leusden en Soest.Baarn* Tarief B: Naar AchthovenDriebergen, DoornDe Meern, DriebergenDe Bilt, Driebergen-Zeist, HarmelenDoorn, HeeswijkLeersum, MaarssenAmerongen, Mijdrecht, Montfoort, Oudewater, Willeskop, Woerden**, Vinkeveen en Zeist.Harmelen* Tarief C: Naar AmerongenGouda, BreukelenAmsterdam, Kamerik, LeersumOudewater, Loenen aan de Vecht, NieuwersluisVeenendaal, Achthoven, Heeswijk, Montfoort, RhenenWilleskop, TeckopOudewater, WageningenVleuten, WilnisMaarssenbroek, Woerden*** en VeenendaalNieuwersluis<nowiki>**) Vanuit Utrecht</nowiki><br /><nowiki>***) Vanuit Amsterdam</nowiki>
Zolang het geldigheidsgebied van de ritkaart niet wordt verlaten kan op de dag van aankoop worden overgestapt op andere nachtlijnen van zowel Syntus Utrecht als U-OV. Nachtnet ritkaarten die gekocht zijn in de Syntus-app gelden echter niet bij U-OV.
17.689
bewerkingen

Navigatiemenu