Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling concessie IJssel-Vecht 2021

24 bytes toegevoegd, 5 dec 2021 14:03
geen bewerkingssamenvatting
Deze nieuwe lijn gaat tussen Apeldoorn Station en Orden rijden. De route verloopt in beide richtingen via de Rijskantoren naar Orden alwaar het eindpunt komt te liggen bij de Willem III Kazerne. Het bedieningsgebied van de lijnen [[Lijn 2 Apeldoorn, Station - Apenheul|2]], [[Lijn 6 Apeldoorn, Station - Rijkskantoren|6]] en [[Lijn 7 Apeldoorn, Station - Orden|7]] wordt hiermee deels overgenomen. Op lijn 1 wordt in de spits een frequentie van 6x/uur aangeboden en de rest van de week met uitzondering van zondagochtend een frequentie van 4x/uur waarmee het aantal reismogelijkheden fors wordt uitgebreid.
* [[Lijn 2 Apeldoorn, Station - Zuidbroek]]
Deze nieuwe lijn gaat tussen Apeldoorn Station en Zuidbroek rijden. De route verloopt via de voormalige route van [[Lijn 17 Apeldoorn, Station - Sprenkelaar|lijn 17]] naar Sprenkelaar om vervolgens door te rijden naar Zuidbroek. Het bedieningsgebied van de lijnen [[Lijn 8 Apeldoorn, Station - Zuidbroek(2015-2020)|8]], [[Lijn 9 Apeldoorn, Station - Zuidbroek|9]] en [[Lijn 17 Apeldoorn, Station - Sprenkelaar|17]] wordt hiermee deels overgenomen. Op lijn 2 wordt in de spits een frequentie van 6x/uur aangeboden en de rest van de week met uitzondering van zondagochtend een frequentie van 4x/uur waarmee het aantal reismogelijkheden fors wordt uitgebreid.
* [[Lijn 3 Apeldoorn, Station - De Maten]]
Deze lijn blijft samen met lijn 4 tussen Apeldoorn Station en De Maten rijden. De structuur van beide lijnen wordt hierbij gewijzigd. Beide lijnen gaan voortaan dezelfde route in beide richtingen rijden waarbij de lusjes in de wijken [[Lijn 3 Apeldoorn, Station - De Maten (2014-2020)|Matenhoeve]] en Matenveld komen te vervallen. De lijnen worden bij de halte Kapelmeesterhoeve aan elkaar gekoppeld. Tevens is nieuw dat de frequentie in de spitsuren verhoogd wordt verhoogd van 2x/uur naar 3x/uur.
Deze lijn gaat samen met lijn 14 tussen Apeldoorn Station en Kerschoten rijden waarmee de route van [[Lijn 10 Apeldoorn, Station - Kerschoten|lijn 10]] wordt overgenomen. Op lijn 13 wordt de route gestrekt door het vervallen van een aantal haltes in het westen van Kerschoten. De gehele week wordt overdag met een frequentie van 2x/uur gereden en in de avonduren wordt 1x/uur als ReserveerRRReis gereden en dienden de ritten een half uur van te voren gereserveerd te worden.
* [[Lijn 14 Apeldoorn, Station - Kerschoten]]
Deze lijn gaat samen met lijn 13 tussen Apeldoorn Station en Kerschoten rijden waarmee de route van [[Lijn 10 Apeldoorn, Station - Kerschoten|lijn 10]] wordt overgenomen. Lijn 14 gaat hierbij doordeweeks via De Vlijt naar Kerschoten rijden waarmee ook de route van [[Lijn 11 Apeldoorn, Station - Stadhoudersmolen|lijn 11]] deels wordt overgenomen. In het weekend en tijdens de avonduren gaat lijn 14 als ReserveerRRReis rijden waarbij de route wordt omgelegd via Sluisoord en Anklaar waardoor dit gedeelte van Apeldoorn ook in het weekend een busverbinding behoudt. Voorheen wordt deze route bediend door de lijnen [[Lijn 8 Apeldoorn, Station - Zuidbroek(2015-2020)|8]] en [[Lijn 9 Apeldoorn, Station - Zuidbroek|9]].
* [[Lijn 15 Apeldoorn Station - Twello Gemeentehuis]]
Deze lijn blijft tussen Apeldoorn en Twello rijden. De frequentie wordt doordeweeks verhoogd van 1x/uur naar 2x/uur en de ritten in de avonduren en het weekend gaan voortaan als ReserveerRRReis rijden in plaats van Kolibrie.
140.674
bewerkingen

Navigatiemenu