Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling bassin de mobilité Liège-Verviers 2021

1.436 bytes toegevoegd, 4 dec 2021 13:38
Wijziging per 1 december 2021
Op verzoek van reizigers gaat deze lijn onderweg op twee andere haltes stoppen en wordt een extra halte toegevoegd in Huy. De halte ''La Folie'' in Viemme wordt vervangen door de halte ''Route de Liège'' in Faimes en de halte ''Zoning Industriel'' in Villers-le-Bouillet wordt vervangen door de halte ''Centre de Formation''. Ook gaat deze lijn in Huy voortaan stoppen bij de halte ''Poste''.
== Wijziging Wijzigingen per 1 december 2021 ==* [[Lijn 2 Liège République Française - Sart-Tilman C.H.U.]]Bij het C.H.U. in Sart-Tilman wijzigt de halteindeling. De aankomende ritten stoppen bij de halte direct naast de parkeerplaats en de vertrekkende ritten aan de overzijde bij de voorste halte. * [[Lijn 32 Seraing Beauséjour - Flémalle Les Chaffours]]Bij het C.H.U. in Sart-Tilman wijzigt de halteindeling. De aankomende ritten stoppen bij de halte direct naast de parkeerplaats en de vertrekkende ritten aan de overzijde bij de voorste halte. * Navette C.H.U. (CHUttle: Pendeldienst tussen het C.H.U. en de parkeerplaats Country Hall)Bij het C.H.U. in Sart-Tilman wijzigt de halteindeling. De aankomende ritten stoppen bij de halte direct naast de parkeerplaats en de vertrekkende ritten aan de overzijde bij de achterste halte. * [[Lijn 48 Liège Opéra - Sart-Tilman Botanique]]De route rondom het C.H.U. in Sart-Tilman wordt aangepast. Voortaan wordt de halte Botanique het eindpunt en komt de halte C.H.U. op de route van/naar het eindpunt te liggen, in plaats van andersom. Bij het C.H.U. wijzigt de halteindeling. Voorheen stopten de eindigende ritten en de ritten naar Sart-Tilman Botanique bij de halte direct naast de parkeerplaats en de ritten naar Liège aan de overzijde bij de voorste halte. Tegenwoordig heeft deze lijn hier geen eindigende ritten meer en verhuizen de ritten naar Sart-Tilman Botanique naar de overzijde, naar de achterste halte. 
* [[Lijn 142 Comblain-au-Pont Place Leblanc - Gouvy Gare]]
Op schooldagen wordt de dienstregeling van de rit van Trois-Ponts Gare 15:50 naar Gouvy Gare 16:38 aangepast. Deze vertrekt voortaan 10 minuten later (16:00), krijgt slechts 2 minuten rijtijd in plaats van 5 van Vielsalm Église naar Vielsalm Route de la Gare (0, 1 en 1 minuut tussen de afzonderlijke haltes in plaats van 1, 1 en 3 minuten), en arriveert daardoor 7 minuten later (16:45).
ap_users
15.706
bewerkingen

Navigatiemenu