Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Dienstregeling verkeersverbond VRS 2021

11 bytes verwijderd, 26 nov 2021 21:08
Dienstregeling 2021 RSVG
De twee scholierenritten van Bonn naar Oberpleis tijdens de ochtendspits worden vervangen door een scholierenrit van Vinxel naar Oberpleis. Tegelijkertijd wordt doordeweeks vanaf Oberpleis een extra vroege rit aan de dienstregeling toegevoegd en in het weekend wordt in beide richting een extra vroege rit toegevoegd. Nieuw is een extra late rit op vrijdag- en zaterdagnacht waardoor tot circa 2:00 uur wordt doorgereden.
* [[Lijn 539 Königswinter Oberpleis Busbahnhof - Asbach VC Tankstelle]]
De route wordt verlengd van Asbach naar [[Lijn 539 Königswinter Oberpleis Busbahnhof - Neustadt Schulzentrum|Neustadt]]. Hierbij wordt de dienstregeling van enkele ritten licht gewijzigd en komen de haltes Realschule Plus en VC Tankstelle te vervallen. Tevens wordt de halte Hurtenbach Eitorfer Straße hernoemd in Hurtenbach, de halte Löhe Eitorfer Straße in Löhe en de halte Oberscheid bei Buchholz in Oberscheid (Buchholz).
* [[Lijn 541 Königswinter, Oberpleis Busbahnhof - Bahnhof]]
De route in Stieldorf wordt aangepast. Voortaan wordt ook richting Oberpleis via Stieldorf Kirche gereden. Hierdoor komt de halte Passionshalle te vervallen. Ook wordt doordeweeks aan het begin van de avond een extra rit toegevoegd aan de dienstregeling. Tegelijkertijd worden de scholierenritten in de ochtendspits gewijzigd. De rit van Uthweiler naar Oberkassel Süd gaat starten in Oberpleis en de rit vanaf Oberpleis naar Königswinter gaat voortaan beginnen bij Stieldorf Kirche.
140.971
bewerkingen

Navigatiemenu