Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken
k
Geschiedenis
}}
Met ingang van [[Dienstregeling concessie Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem 2021|3 januari 2021]] werd de frequentie in de spitsuren verlaagd naar 4x/uur en op zaterdag naar 2x/uur. Tijdens de ochtendspits ging ter vervanging van de vervallen [[Lijn 190 Streefkerk Dorp Zuid - Rotterdam Zuidplein|lijn 190]] voortaan 4x/uur vanuit Nieuw-Lekkerland gereden worden. De halte ''Van Hogendorpweg'' in Alblasserdam verviel.
 
Op een onbekend moment in 2021 werd in de ochtendspits een versterkingsrit van Nieuw-Lekkerland naar Hendrik-Ido-Ambacht Oostendam ingevoerd, die vervolgens verder reed als lijn [[Lijn 491 Sliedrecht Stormrand - Rotterdam Zuidplein|491]] naar Rotterdam Zuidplein.
Per [[Dienstregeling concessie Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem 2022|12 december 2021]] verviel de ochtendspitsrit van Nieuw-Lekkerland naar Hendrik-Ido-Ambacht Oostendam. Op zondagmorgen verviel de rit van Alblasserdam naar Nieuw-Lekkerland in de vroege ochtend en werd de laatste rit uit Rotterdam ingekort tot Alblasserdam.
17.665
bewerkingen

Navigatiemenu