Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 1 Breda Hoge Vucht - Bavel Schoutenlaan

63 bytes verwijderd, 1 mei 2021 08:01
geen bewerkingssamenvatting
=== Dienstregeling ===
*Op werkdagen wordt in In de spitsuren wordt 4x/uur tussen gereden tussen de haltes Groenedijkplein en Groot IJpelaardreef, vanaf daar wordt 2x/uur doorgereden naar Nieuw Wolfslaar en 2x/uur naar Bavel.
*In de daluren wordt 4x/uur gereden tussen Hoge Vucht en het Centraal Station, vanaf daar wordt 1x/uur naar Bavel gereden en 2x/uur naar Nieuw Wolfslaar.
*Van maandag tot en met zaterdag na 21:00 en op zondag de gehele dag wordt 2x/uur gereden tussen Groenedijkplein en Nieuw Wolfslaar. Bavel wordt dan niet bediend.
*Doordeweeks Tijdens de vakanties doordeweeks en tijdens de zomervakantie op zaterdag wordt er 2x/uur gereden tussen Groenedijkplein en het Centraal Station, één van deze ritten rijdt door naar Bavel. De andere rit is gekoppeld aan [[Lijn 4 Breda, Princenhage - Haagse Beemden|lijn 4]] naar de Woonboulevard. Daarnaast wordt er 2x/uur gereden tussen het Centraal Station en Nieuw Wolfslaar.
*Op zaterdag wordt 2x/uur gereden tussen Groenedijkplein en Nieuw Wolfslaar en 1x/uur tussen het Centraal Station en Bavel.
*Dagelijks beginnen of eindigen een aantal ritten op de halte Vlaanderenstraat en Zorgvlietstraat. Dit is aan het begin of eind van de dienstregeling of bij frequentiewisselingen.
140.248
bewerkingen

Navigatiemenu