Wijzigingen

Ga naar: navigatie, zoeken

Lijn 1 Breda Hoge Vucht - Bavel Schoutenlaan

69 bytes toegevoegd, 1 mei 2021 07:54
geen bewerkingssamenvatting
=== Dienstregeling ===
*Op werkdagen wordt in de spitsuren 4x/uur tussen gereden tussen Groenedijkplein en de Groot IJpelaardreef, vanaf daar wordt 2x/uur doorgereden naar Nieuw Wolfslaar en 2x/uur naar Bavel.
*In de daluren wordt 4x per /uur gereden tussen Hoge Vucht en het Centraal Station, vanaf daar wordt 1x/uur naar Bavel gereden en 2x/uur naar Nieuw Wolfslaar.*Maandag t/m Van maandag tot en met zaterdag na 21:00 en op zondag de gehele dag wordt 2x/uur gereden tussen Groenedijkplein en Nieuw Wolfslaar. Bavel wordt dan niet bediend.
*Tijdens de vakanties doordeweeks en tijdens de zomervakantie op zaterdag wordt er 2x/uur gereden tussen Groenedijkplein en het Centraal Station, één van deze ritten rijdt door naar Bavel. De andere rit is gekoppeld aan [[Lijn 4 Breda, Princenhage - Haagse Beemden|lijn 4]] naar de Woonboulevard. Daarnaast wordt er 2x/uur gereden tussen het Centraal Station en Nieuw Wolfslaar.
*Op zaterdag buiten de zomervakantie wordt er tot 12:00 en tussen 18:00 en 21:00 2x/uur gereden tussen Groenedijkplein en Nieuw Wolfslaar en 1x/uur tussen het Centraal Station en Bavel.
Op [[Dienstregeling concessie West-Brabant 2020|15 december 2019]] werden in de ochtendspits, buiten de schoolvakanties, drie extra ritten van het station naar Hoge Vucht toegevoegd, zodat op het drukste tijdstip 8 bussen per uur naar de Hoge Vucht rijden.
Op [[Dienstregeling concessie Oost-Brabant 2021|28 maart 2021]] werd de dienstregeling aangepast naar aanleiding van de veranderde reisbehoeften in de nasleep van de Coronapandemie. Op deze datum kwamen alle extra spitsritten tussen het Centraal Station en Hoge Vught te vervallen en werd de frequentie verlaagd naar 4x per /uur (2x /uur naar Nieuw Wolfslaar en 2x /uur naar Bavel). Buiten de spitsuren werd tevens de frequentie tussen het Centraal Station en de IJpelaardreef verlaagd van 4x/uur naar 3x per /uur en wordt op deze tijdstippen slechts 1x per /uur in plaats van 2x/uur naar Bavel gereden vanwege de geringere bezetting.
140.248
bewerkingen

Navigatiemenu